dålig kredit remortgage – 4 tips för dålig kredit refinance_

Varför skulle du vilja göra en dålig kredit remortgage? Det finns många anledningar till varför du skulle vilja att remortgage om du har dålig kredit eller även om du har bra kredit. Men inte alla remortgage erbjudanden är samma, måste du göra din forskning så att du kan få den bästa remortgage deal.

En remortgage eller refinansiera din inteckning kan låta dig ta fördel av den byggt upp kapital i ditt hem. Det kan också få dig en bättre ränta, särskilt om du finansierat köpet av ditt hem med en inledande kurs och inledningen är upp. En Poor Credit Refinance kan också hjälpa dig att organisera dina räkningar kortkredit och skulder.

Hur skulle en dålig kredit remortgage av ditt bostadslån rädda dig? Det är svårt att säga på individuell basis, men för många människor det kan rädda dem hundratals eller tusentals dollar årligen.

Hur hittar du den bästa lösningen för dig? Här är fyra tips som du kan börja med, men du kommer att behöva göra ytterligare forskning.

Ett. Gör din forskning.

Det första stället att börja är med din nuvarande inteckning innehavare. Kontrollera med dem och se vilken typ av affär som de kan ge dig. De kanske vill hålla dig som kund, men låt dem veta att du bläddrar runt med andra bolag. Ta del de erbjuder dig och se om du kan hitta ett annat företag som skulle slå det. En av de bästa ställena att göra detta snabbt och enkelt är Internet.

2. Titta på dina remortgage kostnader.

Det kan finnas remortgage kostnader i samband med refinansiering av ditt bostadslån. Varje remortgage långivare har olika kostnader. Vissa kommer att säga att de inte låg eller ingen kostnad avslutningsavgifter men deras räntor kan vara lite högre. Du måste göra ett kalkylblad och lista de räntor och stängning kostnad för varje långivare.

Tre. Tänk hur många år av dina lånekostnader.

Om du ska refinansiera din inteckning måste du bestämma hur många år du ska göra. Försök att hålla dig borta från att bara få ett kortsiktigt lån så bara för 1-3 år. Den lägre räntan under en kort tid kan inte spara tillräckligt med pengar för att täcka avslutande kostnader. Det skulle vara bäst att göra ett 30-årigt hypotekslån eller åtminstone ett 15-årigt lån som skrivs av under 30 år.

4. Håll koll på remortgage erbjudanden.

Räntorna kan förändras dagligen om inte på timbasis. Den forskning du gjorde igår kanske inte är den samma som i dag. Håll koll med remortgage långivare varje dag och se vad de kan erbjuda dig idag. När du tror att du har det bästa du kan få då du behöver för att låsa den i.

Du kanske har sett de låga “teaser” priser som marknadsförs på tv eller tidningsannonser. Skattesatserna är oftast för kort tid, och de är för människor med perfekt kredit. Din ränta kommer att vara högre än vad de flesta människor eftersom du gör en dålig kredit remortgage.