dålig kredit inteckning refinansiering – ja, can_ du

Så, vill du att refinansiera din inteckning, men din kredit är mindre än perfekt? Kanske har du ens fick ganska dåliga krediter. Oroa dig inte, allt är inte förlorat. Du har några alternativ när det kommer till dålig kredit inteckning refinansiering. Du kan fortfarande refinansiera, även med dåliga krediter, för att dra fördel av det egna kapitalet i ditt hem för lite extra pengar. Du kan konsolidera skulder, betala för ombyggnad eller bara om något annat med den extra cash. Den skulle kunna användas för att få dig på vägen till ekonomiskt oberoende. Kom ihåg att om du har dålig kredit nu, kan du få tillbaka en god kreditvärdighet med bara lite tålamod och klokhet. Det kan bara ta lite tid att få din goda kredit tillbaka, det är allt. Om du försöker vara ekonomiskt trygga, vad du än gör, inte använda kontanter från refinansiera för oseriöst ändamål såsom en semester eller ny båt. Du kan utnyttja det egna kapitalet i ditt hem för att uppnå ekonomisk frihet genom en kontant ut refinansiera, även om du har dålig kredit.

Där kan du börja? Först måste du samla all nödvändig information. Dra en kopia av din kredit rapport. Du får ett gratis varje år från varje av de tre stora kreditupplysningsföretag. Ring 1-877-322-8228 för din rapport. Det är en central förfrågan nummer för alla tre organen. Se om det finns några felaktigheter i rapporten. En studie från 2004 visar att över 25% av alla kreditupplysningar innehåller felaktigheter. Dessa krediter Rapportera fel kan vara saker som falska konton eller misskötsel (25%), listar samma skuld flera gånger (22%), eller betalas ut (stängt) konton som fortfarande är listade som öppen på kredit rapport (30%). Din kredit kan inte vara så illa som du tror. Några av dina negativa kredit historia kan bero på dessa fel. Om du hittar några felaktigheter, korrigera dem. Detta kan ta lite tid, men kommer att vara värt det. Du kommer att förbättra din kredit värdering och få ett bättre pris på din refinansiera. Det kommer att ta från 30, – 60 dagar efter nay felaktigheter har korrigerats för de resultat som skall återspeglas i rapporten kredit.

Den annan information som du kan se på din kredit rapport är när några svarta märken på din kredit inträffade. Mortgage företag lägga större tonvikt på problemen med krediter under det senaste året, så det kan vara fördelaktigt att vänta några månader innan du försöker din refinansiera. Du kommer att ha större framgång och få en lägre boränta om några kredit problem finns minst ett år bakom dig. Se till att du har betalat alla räkningar i tid, inte bara de stora.

En annan punkt långivare titta på är din skuld till tal. Ju högre den är, desto värre din inteckning räntan kommer att vara. Om det finns några små konton som du kan stänga innan du kan få din refinansiera, stänga dem ute. Du kommer att förbättra dig skuld till tal och därmed din refinansiera takt.

Efter att du har gjort vad du kan för att maximera din kredit värdering, måste du hitta rätt långivare för din refinansiera. Det finns bokstavligen tusentals olika långivare som kommer att refinansiera ditt hem. En del arbete med konsumenter med dåliga krediter, vissa inte. Bland dem som kommer att göra dåliga krediter refinansierar, vissa är bättre än andra. Först, få lite information om aktuella räntor och kursutvecklingen. Så att du vet vad som väntar. Titta på den effektiva räntan, inte bara räntan. Den Hypoteks april omfattar den totala ränta, avgifter och andra diverse avgifter. Genom att titta på den effektiva räntan, kan du avgöra väder eller inte en inteckning företag försöker dölja extra avgifter. Den federala sanningen i Utlåning lagen kräver inteckning företag att lämna ut den effektiva räntan när de annonserar en kurs.

När du har en god uppfattning om vad bolåneräntor är, ta en titt på inteckning företag i ditt område. Kolla upp dem genom Better Business Bureau och din lokala handelskammaren. Om du vill använda refinansiera att förbättra din bostad, bör du titta på en FHA Titel 1 hem förbättring lån. Denna typ av lån är inte en sann refinansiera, men ett federalt försäkrade lån vars medel måste användas för att förbättra din fastighet. Det kan vara upp till $ 25.000. Eftersom det är federalt försäkrade, långivare är mer benägna att godkänna det, även om din kredit värdering är lite lägre. Alla långivare som refinansierar och har godkänts av den federala regeringen kan oftast få dig ett av dessa lån.

Det finns många företag som specialiserat sig på att få flera prisuppgifter. På detta sätt kan du se priser från olika låneinstitut på ett och samma ställe. Det är lite av en one stop shop för refinansiering. Det finns några viktiga saker att hålla utkik efter när få en dålig kredit refinansiera. Vissa långivare tror att de har dig med någon annan plats att vända och kommer att försöka lägga in alla typer av klausuler och avgifter. Här är några inteckning röda flaggor att se upp för.

Straff förskottsbetalning. Dessa kommer att hindra dig från att betala av dina lån i förtid när din ekonomiska bilden blir bättre. Det kommer också att hindra dig från refinansiering dra nytta av bättre räntor. Undvik en refinansiering med dessa påföljder. Högt tryck försäljning taktik. Vad gömmer de? Om de ger dig påtryckningar att underteckna just nu, bara gå därifrån. De är förmodligen döljer något. Åtminstone har inteckning kontraktet granskas av en advokat. Om långivaren är mer inriktad på eget kapital i din bostad än om du har möjlighet att betala tillbaka lånet. Om långivaren inte är orolig för dig möjligheten att faktiskt återbetala lånet, bör detta berätta något. Antingen du har en mycket hög inkomst, eller inteckning företaget dregla vid tanken på utestänga på ditt hem.

Du kan få en dålig kredit refinansiera på din inteckning. Det är bara några steg du bör ta först för att se till att det är fördelaktigt för dig som möjligt. Din ekonomiska framtid kommer att tacka dig.