dålig kredit inteckning refinansiering

Bad kredit inteckning refinansiering lånen används för att lösa två olika problem.

Problem nummer ett: Den husägare har dåliga krediter, betydande hög ränta kreditkort skuld och ett hem med betydande eget kapital. För att betala av de höga räntor räkningar, den person refinansierar hans / hennes hem och kasserar ut hela eller delar av det egna kapitalet. Den kontanta från det egna kapitalet används för att betala av de höga räntor skyldigheter. Även räntan på dåliga krediter hypotekslån refinansiering lån kan vara högre än för en konventionell lån, bör huset betalningen vara ännu mindre än summan av de höga räntor konsumenternas skulder.

En dålig kredit inteckning refinansiering där ägaren avsikter att använda kontanter från hem kapital för att betala räkningar kallas skuldkonsolidering lån. Värdet på hemmet som refinansieras måste ha vuxit så att hemmets bedömas värt att motivera ett större lån. Den nya lånebeloppet måste vara tillräckligt hög för att ägaren kan täcka lånet avsluta kostnader och ändå ha tillräckligt kvar för att betala av skulden kreditkort.

En dålig kredit inteckning refinansiering som detta kan ha flera fördelar. Löptiden för lånet kommer att bli längre. Eftersom även en hög ränta subprime lån har en lägre ränta än gör höga räntor kreditkort nya hus betalning kommer att vara mindre än summan av det gamla huset betalning och konsumenten skuldtjänstbetalningar. Men att välja att refinansiera på detta sätt medför risker. Om husägare inte ändrar beteende som ledde till hög skuldsättning, kanske ännu mer höga räntor kreditkort räkningar ackumuleras. Eftersom husägare kapitalet har redan “betalas ut” i hans / hennes hus det enda alternativet i en pengar kritan kan vara konkurs eller avskärmning.

Om en husägare väljer ett lån skuldkonsolidering som metod för dåliga krediter hypotekslån finansiering, är det absolut nödvändigt att använda de medel de fått för att betala av det totala skuldbeloppet. Credit rådgivning för att hålla från att återvända till fattiga kredit praxis bör också övervägas.

Problem nummer två: Den husägare hade dålig kredit när hemmet ursprungligen köptes och var tvungen att ta ut en hög ränta lån subprime mortgage vid den tidpunkten. Två eller flera år har gått sedan lånet gjordes under vilken tid husägare har gjort alla de lån betalningar i tid och har haft några andra dåliga krediter. Nu har tiden kommit för att refinansiera lån och få en bättre ränta.

Även med två år av bra kredit historia, kan en husägare försöker refinansiera en dålig kredit inteckning inte kunna få en konventionell låg ränta lån. Den typ av lån som kan uppnås beror på en rad faktorer såsom nuvarande inkomst och hur mycket skulder husägare har.

Refinansiering en dålig kredit inteckning under dessa omständigheter kan vara en bra idé om följande två påståenden är sanna.

Ett. Det nya lånet kommer att bära en ränta två eller flera procentenheter lägre än det aktuella lånet.

2. Den husägare planerar att bo i huset i tre år eller mer.