dålig kredit inteckning refinansiera – få godkänt

På grund av låga räntor, många husägare väljer att refinansiera sina hem och cash-out vid stängning. Den refinansiera process liknar förfarandet för att få den ursprungliga inteckningen. Villaägare måste godkännas av en långivare och betala avgifter i samband med att skaffa ett nytt lån – stängning kostnad, titel sökning, avveckling avgift, etc. Men det finns fördelar med att refinansiering ett hem. Villaägare kan få en lägre ränta, vilket motsvarar lägre månatliga betalningar. Dessutom refinansiering ett hem för en kortare sikt låter egenskapen att bygga eget kapital snabbare.

fördelarna med refinansiering med dålig kredit

Refinansiering ett hem med bra eller rättvist kredit är mindre komplicerat. Personer med god kreditvärdighet är kvalificerade kandidater, alltså vissa långivare är mer villiga att konkurrera om deras verksamhet. Vissa husägare med dålig kredit kan tveka att refinansiera. Det är dock möjligt att refinansiera ett hem med dålig kredit. I själva verket kan refinansiering och få en klumpsumma pengar vid stängning bidra till att förbättra kredit. När medel tas emot, kan husägare använda pengar för att betala höga räntor kreditkort och andra konsumenternas skulder, vilket kommer att öka kreditbetyg.

hur att få godkänt?

Att få godkänt för en refinansiering med dålig kredit kräver arbete och tålamod. Det finns “hög risk” långivare är villiga att låna ut pengar. Ändå innan du ansöker om en inteckning, bör husägare försöka korrigera eventuella fläckar på deras kreditupplysning. Detta kan inkludera att betala ner balansen på kreditkort eller bibehålla en bytesbalans stående med borgenärer.

inteckning mäklare: förhandlar affären

Att lämna en låneansökan till flera olika långivare är nyckeln. Dessa inkluderar lokala långivare och online långivare. Det rekommenderas att husägare får in minst tre offerter. Inteckning mäklare är mycket effektiva eftersom de har tillgång till olika långivare som är specialiserade på att bevilja lån till personer med dålig kreditvärdighet. Mäklare förhandla med dessa långivare för att hjälpa en sökande få ett lån som uppfyller deras behov. Efter en låneansökan lämnas till en inteckning mäklare, inom 24 timmar husägare kommer att få flera offerter från flera olika långivare som erbjuder bolån för dålig kredit. Flera anbud ge möjlighet att jämföra priser och välja det bästa erbjudandet.