dålig kredit historia behöver en inteckning

Föreställ dig detta. Du ser att vackra bungalow när du kör förbi småbåtshamnen. Ditt hjärta ber dig att komma ut ur bilen, betala ett besök till säljaren och köpa huset omedelbart. Men då du inser att din plånbok är inte så fet som du förväntar dig att det ska vara. Detta resulterar i att du ansöker om ett hypotekslån på din nuvarande fastighet. Nu den första frågan för att träffa ditt sinne kommer att vara om din kredit historia. Du måste fråga dig själv om långivaren kommer att bevilja hypotekslån, i åtanke din dåliga krediter historia. Vill du veta mer? Tja, läs vidare för att ta reda på.

Flera människor möter brister som inte tillåter dem att betala tillbaka sina lån, vilket resulterar i en dålig kredit historia. Kredit historia är ett register över dina tidigare kredit detaljer. Den innehåller också en icke betalning av skuld och kredit efterskott. Många människor, som tidigare har fallerat i betalning av räkningar, har en dålig kredit historia. Generellt långivare är inte särskilt förtjust i att gynna låntagare med dålig kredit historia. Även långivare är mycket strikta i att inte erbjuda bolån till personer som har varit konkurs innan. Men det finns några långivare som erbjuder bolån för människor med dålig kredit historia. Detta är känt som en sub-prime lån. Dåliga krediter lån kan tyckas vara mycket lockande. Låntagaren måste ge en check till långivaren, försäkra honom om återbetalning. Räntorna i samband med subprimelån är mycket hög jämfört med andra lån. Samtidigt går för en subprime bolån, se till att räntorna är inte alltför högt annars kommer de att förvärra din kredit villkor och det är det sista du vill ha. Subprime boräntor kan variera från ca 7% till 13%, och därför är det absolut viktigt att du är under de minst erhållas räntorna. Så se till att du gör dina läxor innan närmar mäklaren. På grund av dålig kredit historia, långivare kräver en högre handpenning innan upphandling av inteckning. Om du har råd att köpa denna handpenning, då den månatliga räntan kommer att sänkas, och därmed förbättra din kredit historia. Det bästa sättet för dig att få din subprime hypotekslån är genom en inteckning mäklare. En mäklare kommer att guida dig igenom alla formaliteter som måste slutföras. Men det finns några nackdelar med att subprime-lån också.

Räntorna i allmänhet tenderar att öka som året fortskrider. Detta visar sig vara ett verkligt problem för dem som bara kan hantera den nuvarande räntenivån. En höjning kan resultera i katastrof, och om ett stort antal låntagare hamnar i ett sådant läge, är en crunch situation som uppstått och överkomliga problem förs ut på spetsen. Också förskottsbetalning straff kommer att hålla dig fast i lån för en längre tid än nödvändigt. Du måste förhandla för att få minsta möjliga straff.

Den slutliga domen är att det finns flera subprime långivare och det är ditt jobb att handplocka den rätta genom att jämföra räntorna. Anställa en mäklare rekommenderas starkt.