dålig kredit hem inteckning refinansiera – bör du refinansiera

En dålig kredit hem inteckning refinansiera är möjligt för personer med tidigare kredit problem. Räntorna kommer inte att vara lika låga som för konsumenter med god kredit, men du kan fortfarande hamna spara i slutändan.

Det finns flera frågor som du bör ställa dig själv när man överväger ett hem inteckning refinansiera. Först av allt du behöver för att komma åt din kredit situation. Om krediten har varit ett problem för dig i det förflutna, kommer du vill ta kontroll över din ekonomi innan du ansöker om en inteckning refinansiera lån. Refinansiering kan antingen hjälpa eller hindra din nuvarande situation.

Du kommer att behöva beräkna alla kostnader för refinansiering innan beslut fattas. En lägre ränta och en kortare lån payoff tid är två önskvärda förmåner av refinansiering. Vissa människor är bara intresserade av att sänka sina månatliga belopp. Men du kommer att behöva stanna kvar i ditt hem tillräckligt länge för att dra nytta av refinansiering. Det är ingen mening alls att refinansiera ditt hem om du planerar att flytta inom några år. Det är en bra idé att räkna hur lång tid det tar att täcka kostnaderna för refinansiering. Vissa lån kan erbjuda en lägre ränta, men har alltför avslutande kostnader och avgifter. Du kommer att vilja vara medveten om alla kostnader inklusive eventuella tillkommande inkomstskatt du kan debiteras.

två procent regeln

De två procent regeln hänvisar till din befintliga bolåneräntan jämfört med dagens räntor. Många långivare rekommenderar att du refinansiera om du kan få en ränta två procent mindre än din nuvarande takt. Detta är bara en allmän regel och bör inte vara den enda avgörande faktorn. Ofta den tid du tänker vara kvar i hemmet är lika viktigt som den lägre ränta.

I genomsnitt kostnaderna för refinansiering kommer att vara minst tre procent av ditt bolån. Det är mycket pengar att spendera och du kommer att vilja se till att du kommer att kunna återvinna dessa kostnader när refinansiering. Om du gör betalningar på ditt första hem och planerar att köpa en större bostad i framtiden, kan en nedgång i de aktuella räntor vara det perfekta tillfället att köpa ett nytt hem. Om du kan få mer hem utrymme för ungefär samma pris, kan detta vara ett önskvärt alternativ.