dålig kredit få inteckning

Med dålig kredit betyder inte att du inte kan få en inteckning. Om du befinner dig i en sådan situation, kommer långivaren vill se över din kredit rapport, din anställning historia, din inkomst, och den del av skulden du bär.

Hur mycket pengar du har tillgängligt som deposition för köp av fastigheten kommer också att granskas noga och här är där man kan påverka deras beslut. Om din kreditvärdighet är låg, behöver du vanligtvis att lägga ner mycket mer pengar i förskott för att kompensera, utgör en betydligt mindre risk för långivaren.

Du kan förlora ditt jobb i morgon, men eftersom du har så mycket investerat i fastigheten, är det mindre troligt att du kommer standard på lånet.

Det finns inteckningar särskilt utformade för personer med dåliga krediter. Men vad är skillnaden mellan en dålig kredit inteckning och en vanlig man?

I huvudsak är de mycket likartade finansiella produkter. En långivare kommer att låna dig en summa pengar, som du betalar tillbaka till dem med en avtalad ränta läggs till det. Ränta kan vara fast eller rörlig. Den stora skillnaden är att räntorna är högre än normalt.