dagliga bolåneräntor verkar gå lägre

Dagliga bolåneräntor ser ut som de kommer att testa de dalar som vi såg i mars 2009. Många människor har haft möjlighet att finansiera sig på extremt låga räntor under hösten i mars, men det är möjligt att juli och augusti kunde erbjuda en ännu bättre möjlighet. Den 10 år Treasury kurs hölls stöd vid 50 dagars glidande medelvärde för ganska lite tid, men i dag såg vi en stark gå ner i 10 år var ner nästan 5% i handeln. Detta är en stark indikator på att vi kommer att se lägre priser.

På lång sikt kommer vi sannolikt att se inflation och högre räntor som Federal Reserve Bank skriver pengar på bra. Plocka de bästa inflation investeringar kan visa sig vara ett mycket smart beslut på lång sikt. På kort sikt är det troligt att vi kommer att se på aktiemarknaden och ränteläget sjunker mot nya bottenrekord. Vi har sett en gradvis nedbrytning i egna skattesatser och den totala aktiemarknaden. Vi är för närvarande sitter på några viktiga stödnivåer och om dessa bryts, kan vi ledas mycket lägre.

Ett positivt om nedbrytning av aktiemarknaden och 10 år statskassan kurs är att många villaägare kommer att få chansen att refinansiera en takt som de aldrig får se igen. Om du har ifrågasätter en refinansiering, kan nu vara dags för dagliga bolåneräntor är nära historiskt låga nivåer och du kan inte få den här chansen igen.