då att få en omvänd inteckning

En Kalifornien omvänd inteckning är ett användbart sätt för pensionärer att samla in pengar på det egna kapitalet i deras hem. För att kvalificera sig för en omvänd inteckning, måste du vara minst 62 år gammal. Syftet med detta lån är att ge pengar till en person, och att förse dem med pengar från eget kapital på deras hem. Du har möjlighet att hur du vill samla in pengar från detta lån. Du kan antingen hämta en klumpsumma eller månatliga betalningar. The California omvänd hypotekslån inte kommer att behöva betalas tillbaka tills du dör, flytta ut, eller hem säljs.

Den omvända inteckning processen har vissa begränsningar och krav som måste uppfyllas för att samla in pengar från bostadslån. För att ta reda på om detta lån är rätt för dig, tala med en Kalifornien omvänd inteckning långivare om detaljer och din situation. De kommer att kunna bedöma situationen och låta dig veta vad de bästa alternativen är för dig. Med en California omvänd inteckning, kan du använda pengarna till något särskilt behov, om du har befintliga bolån som måste betalas ut, kommer de att vara prioriterat.

En Kalifornien vända inteckning långivare kommer att hjälpa dig att avgöra om detta är det rätta alternativet för dig, och om det finns några alternativ att välja mellan. Det omvända inteckning långivare kommer att ge nödvändig information och hjälper dig att hitta de bästa alternativen som kommer att vara tillgängliga för dig. Det kommer att vara mer fördelaktigt att ha tillräckligt med information för att fatta ett smart beslut och att få ut det mesta av det egna kapitalet i ditt hem.