cumming inteckning proffs-varför gå säkerhet Funding Corporation

Du kanske funderar på att komma tillbaka in i inteckning affärer. Din erfarenhet i branschen gör att du kommer framåt av folkmassan. Du säkert vill kärnan strukturen av en säker företag som har många års erfarenhet som dig själv. Du har troligtvis tidigare erfarenhet av att arbeta med inteckning team som hade nyligen startat ett företag och visste precis tillräckligt för att vara farliga. Tja, har saker och ting förändrats.

Arbeta med inteckning mäklare i rytande 2000-talet var stressigt och vi hade ingen aning om var företaget skulle hamna från dag till dag. Företagen skulle anställa folk i branschen som hade absolut ingen bakgrund eller utbildning i inteckning finansiering eller försäljning. Cheferna skulle ibland sätta försäljning och bearbetning personal genom en 3-dagars kurs och släppa lös dem på golvet. Vi visste sällan vad som skulle hända härnäst. Det var svårt för en upplevelse lån officer inte att påverkas av det hela. Några av resultaten var bara vanlig skrämmande.

Lyckligtvis inteckning företag är uppfriskande själv. Vad är bra med att arbeta med säkerhet Finansieringen är att deras system är enkelt och rakt framåt. Reglerna har förändrats och de låneinstitut som har gjort det igenom är smalare och mycket effektivare än igår. Underwriting i mestadels skrivbordet med lite köpslående om motstridiga villkor. Inget mer invecklad, lång, svårt att dechiffrera program som gör absolut ingen mening med att du eller kunden. Programmen var ibland omöjligt att förklara.

tjänster och produkter
SFC har också en mängd olika program för klienter med utmärkta kredit till dem som är bara en dag av konkurs. Vissa hög kredit värdering LTV: s kan gå så högt som 95%.

Både klient och lån professionella är väl omhändertagen på en kontinuerlig basis på SFC. På grund av sin önskan att ge överlägsen service, investerade SFC i state-of-the-art teknik för att effektivisera lånet processen. SFC erbjuder också en innovativ ersättning struktur, och de siktar på att bli ledande i branschen med denna modell.

diversifierad intäkter för finansiella proffs
Med SFC du kan öka din personliga inkomsten med 25% eller mer genom att agera som lånet officer kontaktperson mellan långivaren och din klient. Inteckning kan vara den största delen av din kunder placeringsportfölj och det kan kräva vissa justeringar. Med SFC, kan du stanna inblandade i inteckning processen och få en del av intäkterna från inteckning transaktion. Din klient kommer att finna tröst i det faktum att en betrodd rådgivare kommer att vara där för att vägleda dem och du kommer att veta att de är att få den bästa möjliga priser och val program. Allt du behöver göra är att ta med din befintliga kompetens-set till Security Funding Corporation.

höja kvaliteten på era tjänster
Bygga ditt företag med Security Funding Corporation är en klok investering av din tid, energi och resurser. SFC erbjuder en innovativ strategi i en traditionell bransch, som leds av en ledningsgrupp med mer än 40 års samlad inteckning branscherfarenhet. SFC ser fram emot att samarbeta med dig för att utveckla din verksamhet.