Connecticut inteckning – vad som väntar när man köper ett hem i Connecticut

Kanske du, Aore köpa din första hem i Connecticut, eller kanske du, Aore flytta till Connecticut från en annan stat. Hursomhelst, det, aos viktigt att du utbilda dig på Connecticut bostadslån innan shopping för ett hem och inteckning. Den här artikeln förklarar vad du, Äôll behöver veta innan du köper ett hem i Connecticut:

Medianvärdet priset på ett hem i Connecticut är $ 166.900. Nyligen har hem i Connecticut har uppskattar till priser som är jämförbara med det nationella genomsnittet. Men i vissa delar av Connecticut, uppskattning priser är på en all time high. Som ett resultat, inkomstnivåerna i många delar av Connecticut är för låga för att köpa en median-från hem med en konventionell lån. I själva verket, villaägare i många Connecticut städer betalar mer än den rekommenderade 30% av sina inkomster mot bostäder.

Priset på bostäder i Connecticut varierar kraftigt mellan postnummer. Till exempel i Greenwich, Connecticut, den median priset på ett hem i sommaren 2005 var $ 1,2 miljoner euro, men i Westport, Connecticut, medianen priset för ett hem var $ 750.000 och i Danbury, Connecticut, var det $ 365.000. Genomsnittlig ränta i Connecticut är under riksgenomsnittet.

Connecticut statens lag tillåter utfärdande av linjer hem kapital kredit, men betyder inte tillåter låntagare att rita på dem med hjälp av ett kreditkort eller liknande anordning. Låntagaren måste dra på sina lån genom att erhålla en check eller kontant utdelning från sina långivare.

Connecticut, förbjuder AOS Fair Housing Act diskriminering bolån mot individer baserat på deras ras, hudfärg, religion, kön, civilstånd, eller nationellt ursprung.