connecticut hypotekslån refinansiering tips om att välja rätt inteckning för att undvika att betala genom näsan

Känslomässigt engagemang kommer att vara det största hindret att de flesta Connecticut husägare möter när de ansöker om ett refinansiera bostadslån inteckning. Problemet är att när du träffar din inteckning långivare att få ett Connecticut refinansiera inteckning du kommer sannolikt att bli alltför känslomässigt investerade i processen.

Inte få mig fel … du bör känslomässigt investerade i processen, men du bör alltid kunna ta ett steg tillbaka och utvärdera dina mål och de kostnader som du kommer att betala.

Ett bra verktyg för att hjälpa dig sakta ner och tänka objektivt samtidigt lära den verkliga kostnaden för din nya inteckning betalning är ett Connecticut hem inteckning miniräknare. Sedan kan du klokt shoppa runt för att få en låg bolåneränta i Connecticut, men tänk på att du måste ständigt övervinna dina känslomässiga triggers som visar dig att du har råd att betala en inteckning betalning som kräver tre av dina fyra månatliga lönecheckar.

De tre stora frågor som vi ser i Connecticut är villaägare som söker refinansierar är villaägare som …

… Har två till tre inteckningar redan
… Har inget eget kapital i sitt hem
… Skyldig mer på än det beräknade värdet (detta kallas negativt eget kapital)

Dessa tre frågor kan främst hänföras till husägare inte fatta sunda beslut. Innan varje spendera beslut du måste ställa dig frågan: “Kommer detta att öka andrahandsvärdet på hemmet?”

Det är lätt att fastna i känslan av ögonblicket och börja göra saker på (och spendera pengar på) ett hus för att göra det speciellt just för dig.
Och du bör definitivt göra ditt hus ett hem … inom anledning. Mitt råd är att bara lägga pengar på saker som gör hemmet uppskattar.

Till exempel …

Istället för att lägga en stenlagd basketplan.
Måla väggarna sovrum en fin neutral färg

Istället för att lägga en egen lagring skjul under din favorit träd.
Installera nya golv eller trägolv

Istället för att köpa onödiga dyra möbler.
Lägg professionell landscaping runt ditt hem

Om du följer de enkla råd som erbjuds här du ska kunna rida ut stormen hem värde som är bryggning i vår fina tillstånd.