Colorado inteckning – vad som väntar när man köper ett hem i Colorado

Kanske du ska köpa din första hem i Colorado, eller kanske du flyttar till Colorado från en annan stat. Hursomhelst, är det viktigt att du utbilda dig på Colorado bostadslån innan shopping för ett hem och inteckning. Den här artikeln förklarar vad du behöver veta innan du köper ett hem i Colorado:

Medianvärdet priset på ett hem i Colorado är $ 166.600. Nyligen har hem i Colorado varit uppskattar till priser långt under det nationella genomsnittet. I själva verket är Colorado rankas 43rd i nationen i hemmet pris uppskattning. Därför är överkomliga inte en stor oro bland Colorado invånare.

Priset på bostäder i Colorado varierar kraftigt mellan postnummer. Till exempel, i Denver, Colorado, var medianvärdet priset för en bostad i sommaren 2005 $ 350.000, men i Colorado Springs, Colorado, medianen priset för ett hem var $ 200.000, och i Boulder, Colorado, var det $ 300.000. Genomsnittlig ränta i Colorado är under riksgenomsnittet, och jobb tillväxttakten ligger över det nationella genomsnittet.

Inteckningar i Colorado regleras av federala och statliga myndigheter. För närvarande, har Colorado inga anti-aggressiv utlåning lagar. I Colorado, boende betalar fastighetsskatt, och mobila villaägare betalar titeln tillverkade hem skatter.