colorado dåliga krediter hypotekslån – Pueblo, CO

Efter lågkonjunkturen 2007 och fattiga ekonomiska villkor, är det många människor i Colorado står inför svårigheter i att göra betalningar mot deras kredit räkningar. Som ett resultat deras kredit värderingar har fått ett hårt slag. Under sådana omständigheter blir det svårt för dem att få ett lån för att köpa ett hus. Denna artikel ger en inblick i hur man kan utnyttja dåliga krediter lån.
En person kan få dåliga lån kredit hem från olika banker, kreditföretag, och vissa icke finansinstitut. Men efter kreditkrisen och recessionen 2007, de flesta långivare som erbjuder lån till en högre ränta. Långivaren kan också be låntagaren om ytterligare säkerhet för att minska sin (långivarens) risken att förlora pengar, om låntagaren underlåter att återbetala lånet. Vissa låneinstitut har gjort urvalskriterierna för att få lånet lite stringent. Det finns i princip två huvudsakliga typer av dåliga krediter lån. Dessa är:
1.Secured dåliga krediter lån: En person kan få denna inteckning genom att tillhandahålla säkerheter som kommer att motsvara lånebeloppet. När lånet är helt återbetalat, kommer hans säkerhet att returneras. Om han blir en försumliga, kommer hans säkerhet tas bort av långivaren. Avskrivningstiden för lånet kan vara så hög som 25 år.
2.Unsecured dåliga krediter lån: I det här fallet en person som inte har att sätta upp någon säkerhet. Men, efter recessionen 2007, har långivarna slutade nästan att erbjuda lån utan säkerhet för människor med dålig kredit. Avskrivningstiden för denna typ är 6 år som mest.
Istället för att välja dåliga lån kredit hem, kan en person också få ett lån, med följande alternativ:
* Kreditkort: En person kan ansöka om kreditkort, som är mer eller mindre liknar normal kort. Den enda skillnaden är i räntorna, vilket är mycket högre på grund av låntagarens låg kredit värdering. Kreditkorten kan vara-Förutbetalda kreditkort (Man måste betala för kortet innan du använder det. Han kan bara använda det belopp som han har betalat för. Detta hjälper till att begränsa mängden av kostnader), Joint kreditkort (Man kan ansöka om ett gemensamt kreditkort, tillsammans med en person som har en utmärkt kredit värdering. Sedan kan de gemensamt ansöka om ett lån och använda bättre villkor).
* Re-inteckning: Om personen redan är ägare av ett hus, kan han åter belåna den, i stället för att ansöka om ett nytt lån.
Om du vill veta mer om Colorado inteckningar-Pueblo (Co), logga in på www.integritymtg.com. Detta välrenommerade inteckning mäklarföretag kommer att hjälpa dig på alla sätt för att möta dina finansiella behov.