citat inteckningar var att tillämpa

Du har bestämt dig för att köpa ett hus och letar efter en särskild plats där för att begära en offert inteckning?

Sedan pekar vi Preventivomutuo.com, en online-resurs som samlar recensioner från de bästa inteckningar i Italien av banker och kredit mäklare.

Varje recension innehåller de grundläggande delarna av finansieringen som den tid återbetalningen planen, vilken typ av kurs, och de som kan kräva annan information för att hjälpa dem att göra rätt val.

Webbplatsen är tillägnad speciellt till unga par eller singlar som vill veta denna marknad noggrant och sedan rådfråga tjänstemannen direkt i upprättandet av krediten i byrån.

Varje objekt har då en direkt länk till den officiella webbplatsen för banken för att begära ytterligare information via den officiella formen.

Hemma kan du också begära en offert på bostadslån genom att fylla i ett enkelt formulär med grundläggande information om din inkomst och den stad där du vill köpa fastigheten.

Under tiden de italienska familjerna bekräftar sitt grepp om den finanspolitiska fronten.

Detta har certifierats av kvartalsrapporten “Indikatorer på otillbörlig ¬ ning, finansiella ställning och utsatthet av de italienska hushållen”, som skapats av bankerna itaiana (ABI) i samband med minis ¬ Tero för arbetsmarknadsfrågor och sociala frågor.

Enligt denna rapport, är styrkan i familjerna också resultatet av en förnuftig politik på den del av långivare och i själva verket effekterna av inteckning än värdet på fastigheten är lägre i Italien än många andra europeiska länder.

När det gäller frågor om bolån, de flesta ansökningar kommer från kunder i åldern mellan 25 och 44 år, så många som 36,11%.

Ansökningar om finansiering växer måttligt med en 1% ökning och som intygar att investera är alltid ett val på tegel delas och rotade i medvetandet hos italienska familjer.

Ansökningar om finansiering har vuxit så mycket i oktober, en ökning med 8, 3% och trots att skulden uppgifterna var begränsad.

När det gäller de faktiska uppgifter värdena för lånen förblir stabila under den andra veckan i följd, samma värderingar som sju dagar sedan för minskat något fast och rörlig för att förlora 0,01%.

När det gäller små och medelstora företag, har förlängts ett moratorium för lån till små och medelstora företag, som infördes i augusti 2009, och förlängas med ytterligare sex månader till den 31 juli 2011.

Ett moratorium på detta förrän nu har dragits hittills över 190 000 företag som finansieras med ett värde på nästan € 56000000000.