christian inteckning

Christian Mortgage är en term som används där kristna principer används av inteckning företaget att bolån till sina kunder. Många gånger inteckning som erbjuds av dessa företag är begränsad till endast kristna kunder.

Det är viktigt att veta dock vad kristna principer för Christian inteckning är. De kristna principer för utlåning en inteckning har varit densamma sedan tiden kristendomen har bildats. Principerna för Christian Mortgage är följande:

“I-skuld Enligt de kristna principer, är skulden inte fel eftersom i Duet 28:12 Gud sa,” du kommer att låna ut till många folk, men du kommer aldrig att behöva låna från dem. “Således definierar denna princip att Gud skulle inte tillåta någon att vara en långivare. Enligt den kristna Mortgage, om värdet av ditt hem är mer än din inteckning, kan du sälja den när som helst och komma ut ur träldomen.

“Planera hela den framtida ekonomiska bilden noggrant Lukas 14:28-31” Kungen skulle någonsin drömma om att gå ut i krig utan att först sitta ner med sina rådgivare och diskutera om hans armé av tiotusen är stark nog att besegra de tjugo tusen soldater som marscherar mot honom “Thus, bekanta dig med den nuvarande kostnadsstrukturen och uppskattningar för alla kostnader som kan uppstå Christian Mortgage Råd:. Inte välja något som inte passar dina budgetplaner.

“Mindre än du har råd med det kristna furstendömet understryker att man inte får önska mer än han kan ha, är det då kallas girighet. Sålunda kommer inteckning företaget fungerar enligt Kristendomen principer se till att du får en kristen inteckning som är mindre än vad du tjänar.

“Inte förblindas av pengar Pengar, säger de kristna principer bör användas som ett verktyg och inte som ett sätt att leva. Kristendomen termer som” frestelse “och förbjuder goda Kristendomen anhängare att drivas av frestelser. Christian Mortgage tro att så nämns i Timoteus 6:10 “Ty kärlek till pengar är roten till allt ont. Och vissa människor, svältfödda pengar, har vandrat från tron ??och vållat sig själva många kval. ”

“Var klok Var klok och generös i era kontakter kristna tron ??att det som går runt kommer runt, för du kommer att bli belönad för din generositet Christian Mortgage, följer den enkla principen om:…” Saliga är de som är generösa, eftersom de livnär de fattiga. “(Ords 22:09)

Således, i enlighet med principerna och strukturerna för kristendomens olika låneinstitut funktionen kallas kristna inteckning företag. Liksom andra låneinstitut de, Christian Mortgage företag hjälpa dig att dra slutsatser som är felfria. Du kan nå till en bra slutsats genom välinformerade information som inteckning leverantörer erbjuder.

Alla kristna Mortgage företag anställer personal som är mycket kvalificerade och erfarna och har en god kännedom om marknaden. Staber är också mycket engagerade när de uppriktigt följa principerna i kristendomen.

Christian Mortgage företag tillhandahåller en komplett personlig uppmärksamhet och inte låta kunderna känner sig utanför eller malplacerad. Således ger dig det bästa du kan få.