chase bolåneräntor – vart är de på väg

Chase bolåneräntor har varit stabil under de senaste veckorna, men det kan variera kraftigt i juli månad. Det verkar som varje gång den totala marknaden känner att de har ett grepp om vart räntan är på väg, får vi kastat en kurva boll. Det faktum att priserna har gått sidledes under de senaste veckorna får mig att tro att vi kommer att se en drastisk förändring i juli månad.

Till sammansatta frågor, sitter 10 år Treasury takt en stark stödnivå nära sitt 50 dagars glidande medelvärde. Om detta stöd har de genomsnittliga bolåneräntor är säker på att röra sig högre. När de rör sig högre, kommer Chase har inget annat alternativ som fortsätter att öka sina priser för att återspegla att den totala marknaden. Tyvärr kommer detta inte att hjälpa en hel del aktuella villaägare. De villaägare som hoppades att refinansiera sina hem kan vara av lycka om de väntar för länge.

Den andra dåliga situation som kan uppstå till följd av daglig inteckning nyheten är att de som hoppades att sälja sina hem kommer att behöva sänka sitt pris. Det är ett känt faktum att när räntorna stiger, priserna på bostäder faller. Om köparna kommer att få betala mer i ränta de kommer att vilja betala mycket mindre för den verkliga hem. Detta kommer att vara fallet om vi ser totalt sett krypa sin väg mot 6%. Bli inte förvånad om det händer innan sommaren är över.