Chase Bank lån ändring

Den nuvarande ekonomiska krisen har lämnat många husägare orolig för hur att rädda sina hem. De flesta av dem står inför problem med att betala tillbaka sina bostadslån. Många är inte medvetna om de lån ändring program som utfärdas av de verkliga ansträngningar den nuvarande regeringen. Tillsammans med andra långivare, har Chase Bank lån ändring program vissa krav som, om de är uppfyllda, gör att du kan sänka din månatliga betalningar genom att ändra ditt bolån.

Det första som du kommer att behöva överväga är vem långivaren för din nuvarande inteckning loann är. Om du inte känner till namnet, ring kundtjänst för Chase och de kommer att hjälpa dig att ta reda på. Om din långivare är Freddie Mac och Fannie Mae, kan du kvalificera dig enkelt till ett statligt program som är utformat för att hjälpa dig så att dina avbetalningar omstruktureras till mindre än 31% av din månadsinkomst.

De kvalifikationer för detta hypotekslån modifiering program är:

· Du bör bo i hemmet vars lånet kommer att ändras, vilket innebär att huset är din primära adress

· Det belopp du är skyldig banken är mindre än eller lika med $ 729.750,

· Din lånet togs före 1 januari 2009

· Och avbetalningar är mer än 31% av din månadsinkomst

Om du kvalificerar dig för dessa krav, är du berättigad att ansöka om hypotekslån modifiering program utformat för dig om din långivare är certifierad av regeringen och Chase Bank.

När du ansöker om hypotekslån modifiering program, måste du fylla i alla uppgifter som efterfrågas i ansökningsblanketten och tillhandahålla relevanta och verifierbara dokument i stöd för dina uttalanden och förklaringar. De dokument som du ger, tillsammans med ansökan, bör också innehålla din nuvarande lön certifikat och uppgifter om alla inkomstkällor. Banken eller långivaren kommer att kontrollera dessa dokument och kommer först avgöra om du är i stånd att återbetala din nyligen modifierade lån.

Innan du ansöker om billån modifiering, bör du också se till det om du skulle kunna återbetala lånebeloppet efter modifiering. Om du är säker på att du kommer att kunna uppfylla kraven i den modifierade lånet, producera ett utkast av din budget tillsammans med övriga handlingar så att banken kan garanteras om återbetalning av din inteckning modifiering.

Se till att komma i kontakt med Chase Bank förlust lindring avdelning vid de första tecknen på avskärmning. De kommer att förse dig med alla krav för lån modifiering. Starta tidigt är nyckeln för att förbereda dig för lånet ändring processen. Chase Bank hypotekslån är ett bra alternativ för att sänka din månatliga betalningar och minska de höga räntor.