Charlotte NC fastigheter-mer gratis pengar kommer din way_

Charlotte NC fastigheter såg aldrig bättre för dig första gången Hem köpare! Varför? $ 14.900 är tillgänglig för handpenning bistånd. Programmet är på att släppa den 30 juni 2009.

haken?
Hemmen ska avskärmas och försäljning av en bank, bank holdingbolag, myndighet, eller godkända REO utvalda enheten. Endast småhus, Condominums, och townhomes kvalificerar. Tillverkade hem är inte stödberättigande. Lägg detta till Uncle Sams $ 8000 skatteförmån-vem skulle inte bli glada om deras första hem!

Hemmet måste också vara belägen i ett av de 23 länen som betjänas av NSP bidrag: Alamance, Brunswick, Buncombe, Cabarrus, Catawba, Cumberland, Dare, Davidson, Durham, Edgecombe, Forsyth, Gaston, Guilford, Iredell, Johnston, Mecklenburg, New Hanover, Pitt, Randolph, Rowan, Union, Vance, och Wake. Du måste ockupera hem inom 60 dagar efter stängning.

Dessa pengar är tillgängliga via NC Housing Finance Agency. Om du sitter på staketet …. det är dags att hoppa av. MEN, lätt gör det … köparen akta:

Om du vill ha råd om att köpa ett hem, kommer du inte gå långt. Det finns massor av gratis råd. Dess överallt. Tyvärr har några av det inte kan visa sig vara mycket värdefullt.

Det finns människor som har läst om att köpa ett hem, och andra teoretiker, som går snabbt att röret i.

Sedan finns det de välmenande vänner som köpte en bostad för ett par år sedan, ivriga att berätta för dig vad du ska göra.

Naturligtvis vet vi familjemedlemmar alltid vet bäst, även om de kan leva i en annan stat.

Det finns en anledning till varför vi hör denna fras upprepas år efter år: “du får vad du betalar för”

Gratis råd har liten eller ingen förbehåll, men det kan säkerligen lämna dig sårbar för desinformation, och i värsta fall, att känna smärtan av att lyssna bara till Auntie Mame.

Så dagens ord är … “Professional”

Hur mycket råder Professional kostar dig något att säga?

Svaret är: Hur mycket kommer det att kosta dig, om du inte använder Professional råd.

Så här är mitt professionella råd till alla att få köpa eller sälja en fastighet. (Och det är gratis!)

Hitta en lokal fastighetsmäklare (R) som har bra referenser. Denna person kommer att ha kunskap om den lokala marknaden och erfarenhet för att ge råd och vägleda dig. Vi blir ensamma, med post-it-lappar fylld med råd, kommer säkerligen riskerar resultatet du önskar.

Dina ögon och öron för alla dina Charlotte fastigheter behov. Stoppa genom vår webbplats för professionella resultat.