cement bostad med 30-åriga bolåneräntor

Ett hus är gjort av väggar och balkar, medan ett hem är byggt med kärlek och drömmar. Både hus och hem har en ingrediens dock gemensamt, och det är inteckning. Om ditt hus är ämnet dina drömmar är gjorda av, kan avbetalning vara foder för flera nätter värde av mardrömmar.

lånet
I bostadslån utlåning avser lån sikt till den tidsperiod under vilken du måste göra betalningar. Olika lån har olika villkor. Det säkraste sikt att gå efter är fast ränta inteckning. Under denna typ, ändrar din månatliga inteckning betalningar inte över livet av ditt lån. Du kan ta ditt pick från en mängd olika termer, såsom 5, 10, 15, 20, 25 och 30 år. Denna artikel kommer att fokusera på fördelarna med att få 30-åriga bolåneräntor.

fördelar med att få 30-åriga bolåneräntor
Ett 30-årigt hypotekslån är morfar av alla bostadslån i bostadslån utlåning. Som en tumregel, ju längre lånet, desto lägre månatliga betalningar. Om du får 30-åriga bolåneräntor, kommer din månatliga avgifter vara så prisvärt att du har mer disponibel inkomst för ditt uppehälle. Dessutom kommer du att kunna kanalisera mer pengar till ditt sparande till pensionen, undervisning, eller oavsett ändamål du har i åtanke.

Det är bra att ha extra pengar är att du kan använda den för att göra ytterligare betalningar på din inteckning balans. Detta kommer att bidra till att förkorta löptiden för ditt lån.

En annan fördel med att utnyttja 30-åriga bolåneräntor är att det är lätt att få ett lån godkänt om den kommer med längre löptider. I själva verket, med längre löptider, kanske du även möjlighet att få en större eller finare hus. I bostadslån utlåning, är långfristiga lån ofta uppfattas som mer stabila jämfört med kortfristiga lån.

Fördelarna med fast ränta inteckning
Fast ränta inteckning, i synnerhet sådana som 30-åriga bolåneräntor, rekommenderas därför att:

Ett. du vet exakt hur mycket du ska betala tillbaka varje månad, för de kommande 30 åren. Detta gör budgetering enkelt.

2. även om priserna skjuta i höjden, är din kurs låst under de kommande 30 åren. Din månatliga återbetalningar kommer alltid att vara densamma.

Tre. du behöver inte remortgage vartannat eller vart tredje år.

nackdelarna med fast ränta inteckning
Visserligen 30-åriga bolåneräntor är inte utan sina nackdelar. Vissa tror att få 30-åriga bolåneräntor är inte i deras bästa intresse, eftersom:

Ett. om boräntorna faller, kommer den fasta räntan som du fått vara högre än rådande priser.

2. fast ränta inteckningar i allmänhet kräver att du betalar ett arrangemang eller bokningsavgift.

Tre. långsiktiga fast ränta inteckningar kräver förtidsinlösen avgifter under den tid bestämd period.

Beslutet att satsa på långsiktiga fast ränta inteckningar är en du bör göra med omsorg. Prudence och läglig månatliga betalningar kan vara de två saker som separata hus-rika från de hemlösa.