CCJs remortgages – den truth_

Att ha en länsrätten dom (CCJ) registrerat mot dig är betydligt vanligare i Storbritannien än du kanske tror. I själva verket varje år cirka 1 miljon CCJ s är formellt registrerade.

Det kan allt hända alltför lätt, ibland utan att du ens är medvetna om det. Arbetslöshet, skilsmässa, eller kanske en massiv räkning som du helt enkelt inte hade råd att betala. Oavsett orsaken en gång CCJ registreras mot ditt namn, dina chanser att få ett remortgage accepteras i ett av de många high street långivare är mycket osannolikt.

Det är ett enkelt faktum att det är lätt för en långivare att snabbt avslå din ansökan i stället undersöka omständighet som ledde till din ekonomiska problem.

Även när skulden är fullt betald, och domen är nu markerad som nöjd, kommer CCJ kvar på din kredit-fil för upp till 6 år.

När CCJ är på plats och du behöver en remortgage då du kommer att behöva hitta en långivare som ger en CCJ remortgage eller vad som kallas en Negativa kredit remortgage, även känd som dåliga krediter, dålig kredit, sub prime eller icke status negativa kredit remortgage. De betyder alla samma sak – att du har låg kredit värdering. CCJs, IVAs, löner, defaults, sena betalningar, konkurs och avskärmning alla kan uppgå till den fruktade negativa kredit och därför du kvalificerar bara för negativa kredit remortgage.

Innan få en negativ kredit remortgage du behöver för att förstå riskerna. Remortgages kommer att sätta ditt hem i riskzonen eftersom du måste placera ditt hem som säkerhet. Du behöver tänka på ett antal faktorer, inklusive de kostnader som är förknippade med utvärdering, juridiska kostnader och avgifter, och glöm inte eventuella inlösen kostnader.

Negativa kredit remortgage för brittiska låntagare:
· Släpp eget kapital och anskaffa kapital genom negativa kredit remortgage.
· Remortgage som passar din budget behov.
· Få ett val av fast, rörlig, diskonterade, tracker och utjämnade räntor.
· För varje negativ eller dålig kredit skick.
· Ta reda på mer om remortgage kostar från experter rådgivare.

Med en negativ kredit remortgage kan du avsevärt minska din månatliga utlägg och har en låg hanterbar månatliga återbetalningen och fortfarande ha en kontant klumpsumma extra att spendera på vad du vill.

Du bör dock vara medveten om att omläggningen dina skulder under en längre period, och göra en mindre månatlig betalning, kommer att innebära att du kommer att betala mer ränta under den reviderade sikt. Naturligtvis med en negativ kredit remortgage du kommer att betala en högre ränta än en “normal” remortgage för samma belopp. Det är det pris du betalar för att ha CCJ upp mot dig.

slutsats
Med tanke på mängden nya långivare är villiga att ge remortgages till människor med en CCJ bör du fortfarande kunna hitta en mycket konkurrenskraftig negativa kredit remortgage om du shoppa runt. Även om du kan vara desperat ta inte den första remortgage erbjudandet du får. Du bör sträva efter att få minst 3 erbjudanden innan ett slutgiltigt beslut och det extra arbete kan rädda dig £ 1000 är i det långa loppet.