casha ut refinansiera lån på 16-årshögsta

Villaägare fortsätter att föredra kontanter ut refinansiera lån till andra former av lån. Frank Nothaft, Freddie Mac vice president och chefsekonom, säger,

“Mortgage låntagare fortsätter att refinansiera sina lån med en högre frekvens än historiskt skulle ha skett med tanke på stigande bolåneräntor under detta år. Men den breda spridningen av justerbar ränta inteckningar (vapen) har sitt ursprung i de senaste åren som närmar sig sin första ränte-justering ger låntagarna ett incitament att refinansiera till en lägre kostnad ARM eller fast ränta inteckning. Dessutom låntagare som kanske har tänkt en prime rate hem kapital lån för ett hem förbättring eller andra behov vänder sig till ta ut refinansiera alternativ nu att styrräntan är över 8 procent. ”
Bortom bara konvertera en justerbar ränta lån till en fast ränta lån, är låntagare inlösning också ut sina aktier. Nästan 90 procent av Freddie Mac refinansiera lån för belopp på minst 5 procent högre än det ursprungliga lånet. Den senaste Cash Out Refinance Rapport från inteckning jätte visar att bostäder refinansieras under det tredje kvartalet 2006 hade upplevt en median pris uppskattning på 33 procent sedan det ursprungliga lånet gjordes. Medianåldern för det ursprungliga lånet var 3,4 år.

Det är detta upplupna kapital som husägare är att utnyttja att betala hög ränta kreditkort för att finansiera projekt hem förbättring, eller för att finansiera sina barns högskoleutbildning. En annan fördel är att räntan på en inteckning är avdragsgill (oftast upp till $ 100.000 för skattebetalarna arkivering gemensamt).

Eftersom en kontant ut refinansiera lån resulterar i en ny inteckning, medför det avsluta kostnader, arkivering och advokatarvoden och andra kostnader som kan lägga upp till tusentals dollar. Detta gör refinansiering oklokt för personer som planerar att flytta inom de närmaste åren, eftersom de inte kommer att ha tid att ta igen sina refinansieringskostnader.

dålig kredit refinansiering
För låntagare med mindre än perfekt kredit, är en refinansiera lån det smartaste sättet att få behövde kontanter. Dålig kredit innebär oftast en FICO poäng under 620. Denna FICO nummer speglar kreditvärdighet baserad på upplåning vanor, betalningshistorik och andra finansiella faktorer. Borgenärer använder det när man beslutar om att göra ett lån och vilken ränta att ladda. Ju lägre kredit värdering, desto högre risk för långivaren. Men eftersom en refinansiera lån är av fast egendom, minimeras risken och räntan är bättre.

Enligt Steven Frank, senior vice president på Flexpoint finansiering,

“A” subprime “låntagare kan räkna med att betala mellan 1,5 procent och 2 procent högre ränta för ett lån, men det finns ingen brist på pengar i subprime lånemarknaden. Mest subprime-låntagare inte kommer att få en andra inteckning eller ett hem kapital kredit. De kommer att behöva refinansiera sin första inteckning om de vill ta ut en del av sitt kapital. Beroende på deras personliga situation, kan en husägare kan låna upp till 95 procent LTV (loan to value). Mer troligt, kommer det att vara i 80 procent sortiment. ”
Du kan läsa mer om dåliga krediter refinansiering och få en gratis lån citat på sajter som Simple Mortgage Refinansiering och Bad Credit Mortgage refinansiering nu.