cash-out refinansiering kan göra susen

Om du behöver extra pengar och du kan inte ansöka om lån utan säkerhet och du redan har en inteckning i ditt hem, kan du fortfarande få ytterligare medel genom att begära en utbetalning i refinansiera bostadslån som kan förse dig med de medel som behövs för att betala tillbaka ditt nuvarande inteckning och ytterligare medel för något annat ändamål som du kan tänka på.

Ta ut refinansiera bostadslån kommer inte bara ge dig pengar oavsett ändamål du kan tänka dig, men de kan också hjälpa dig att spara tusentals dollar på intresse om marknadsvillkor eller dina personliga finanser och kredit har förbättrats sedan du begärde din ursprungliga hem hypotekslån .

ta ut refinansiera bostadslån förklaras

Ta ut refinansiera bostadslån är lån avsedda för återbetalning av en utestående hypotekslån. Idén, som med alla andra refinansiera lån är att använda de pengar som erhållits från det nya lånet för att avbryta det tidigare lånet. Detta innebär att det nya lånet måste ha mer fördelaktiga lånevillkor än det tidigare lånet. Dessa fördelar kan bestå på kortare återbetalningstid program, lägre månatliga betalningar eller lägre räntor.

Men kontanter ut refinansiera bostadslån skiljer sig från andra refinansiera lån på grund av det faktum att lånet kommer med ett högre lånebelopp än det nuvarande utestående hem hypotekslån. Så när återbetala den nuvarande inteckning, kommer en hel del pengar kvar oanvända och du kommer att kunna använda denna extra pengar på din diskretion.

spara pengar på intressen

Som med alla andra refinansiera bostadslån, genom att erhålla en lägre ränta lån du kan spara tusentals dollar under hela lånets löptid. En enda punkt minskning kanske inte verkar så mycket, men på en 25 år lån, innebär det besparingar på $ 2,500 varje $ 10.000 av lånebeloppet. Tänk vad en sådan sänkning kan du spara på högre belopp lån.

Det finns också ett annat sätt att få besparingar genom refinansiering ett bostadslån. Om du har en 25 år lån och du bestämmer dig för att förkorta återbetalningstiden programmet även om du måste betala högre amorteringar varje månad, på det långa loppet kommer du att spara tusentals dollar i intresse eftersom räntan mäts på en årsbasis.

ytterligare fördelar du kan få

Besparingar och extra pengar är inte det enda du kan få från en cash-out refinansiera bostadslån. Som med alla andra refinansiera produkt du kan ändra nästan alla lånevillkor som passar dina behov. Således, om du vill få lägre månatliga betalningar och räntan är redan fastställd, kan du göra det genom att förlänga återbetalningen programmet, kommer de resulterande amorteringar således vara betydligt lägre.

Dessutom kan en refinansiera lån produkt användas för att åstadkomma skuld frihet snabbare. Om du vill bli skuldfri snabbare, kan du alltid begära att förkorta din återbetalning program. Detta kommer också att öka mängden av dina amorteringar, men ditt nya hem inteckning kommer att återbetalas i sin helhet tidigare och du kommer att få din skuld frihet så snart den sista delbetalningen är helt lönat sig.