cash-out inteckning refinansiering

Ditt hus är en potentiellt stor källa till reda pengar om du är villig att offra en del av ditt eget kapital i utbyte mot likviditet. Cash-out inteckning refinansiering är ett sätt att få tillgång till denna kassa.

Vad är cash-out inteckning refinansiering?

Cash-out refinansiering innebär refinansiering din inteckning för mer än vad du är skyldig och kasserar skillnaden. Om du har betalat din inteckning för en tid, då den huvudansvarige på din inteckning kommer sannolikt att vara betydligt lägre än vad den var när du först tog ut din inteckning. Denna uppbyggnad av eget kapital gör att du kan ta ett lån som täcker vad du nu skyldig – och lite till.

Till exempel, säga att du är skyldig $ 90.000 på en $ 180.000 hus och vill ha $ 30.000 till lägga en vardagsrummet. Du kan refinansiera din inteckning för $ 120.000 och banken kommer då att lämna över en check på mellanskillnaden på $ 30,000.

Du kan ta skillnaden och använda den för hem renoveringar, andra fastighetsköp, undervisning, återbetalning av skulder eller något annat som behöver en betydande mängd kontanter. Vad mer kan du kanske få en mer gynnsam ränta för din refinansieras inteckning.

Men om den ränta som erbjuds för din refinansieras inteckning är högre än din nuvarande takt, är det förmodligen inte ett klokt val. Ett hem kapital lån eller kredit (HELOC) kan vara en bättre idé.

Typiskt är husägare tillåtet att refinansiera upp till 100 procent av deras fastighetens värde. Men om du lånar mer än 80 procent av ditt hem värde, kan du behöva betala privata försäkringar för hypotekslån, eller betala en högre ränta.

Om du vill veta mer om cash-out refinansiering, besök http://www.lendingtree.com/cec/yourhome/yourmortgage/cash-out-mortgage-refinancing.asp