Cameron omvänd inteckning lever på dina egna villkor

Ekonomi är en aspekt av våra liv som förblir instabil trots våra bästa försök att planera. En primär anledning kan vara de stigande kostnaderna för produkter och tjänster på grund av all round inflation. Så när en person som planerar för sin pension, kan han hålla undan en betydande fond men det finns ingen garanti för att det kommer att fungera som det är tänkt. En omvänd inteckning som också är känd som en livstid inteckning i Storbritannien ger en garanti för ekonomisk hjälp till en pensionär som fyllt sextio två i stället för eget kapital på hans hus. Konceptet hjälper individen att ha något hopp om finansiell stabilitet även när hans regelbunden inkomstkälla har kommit till ett stopp på grund av pensionering.

Begreppet Cameron omvänd inteckning tillåter en individ att sätta upp sitt hus för hypotekslån med en byrå som tillhandahåller den typen av lån i utbyte mot en klumpsumma som beräknas på kapitalet i huset. Den enskilde således ansöker om Cameron omvänd inteckning kan välja att samla hela summa pengar på en gång eller han kan också välja ett bestämt belopp av avbetalning jämna omgångar. Den regelbundna delbetalningen Systemet säkerställer att hushållet kommer att ha ett stadigt inflöde av kontanter även när andra inkomstkällor har stoppats efter pensioneringen. Även ägandet av huset belånade resterna med individ som har vidtagits lånebeloppet på Cameron omvänd inteckning.

En Cameron omvänd inteckning ger också möjlighet till en andra eller tredje inteckning i fastigheten som redan har satts till en inteckning. Villkoret som måste uppfyllas i det här fallet är bara att Cameron vända inteckning bör vara den första och enda sådan inteckning i fastigheten. Den stora fördelen med omvänd inteckning är att låntagaren inte behöver betala tillbaka lånet i sin livstid så länge han fortsätter att betala huset skatt. Den person som har gått in för en Cameron omvänd inteckning behåller ägandet av fastigheten så han är väl inom sina rättigheter om han beslutar sig för att sälja huset. Den nuvarande egna kapitalet i huset måste sedan beräknas och inteckning lönat innan balansen beloppet från försäljningen av huset kan gå till ägaren och hans familj.

En individs värdighet är en fråga om stolthet för honom och en Cameron vända inteckning hjälper till att hålla denna värdighet upprätt vid en pensionerad pensionär i Amerika. Det garanterar att när du har fyllt sextio två eller har passerat denna åldersgräns, du behöver inte oroa dig för din ekonomiska beroende av andra. Det hus som du har så kärleksfullt byggt med dina ansträngningar kommer att säkerställa att kassaflöde fortsätter oavbrutet att du kan ta hand om dina hushållens utgifter. Om du är en husägare kan helt enkelt bero på en Cameron omvänd inteckning för att lösa alla dina ekonomiska bekymmer till slutet av ditt liv.