bygga kredit för en inteckning efter konkurs

Börja från början, direkt efter avslutad arkivering allt, du har minst två år innan du redo att köpa ett hem, men under den tiden du kan arbeta på att bygga kredit för en inteckning efter konkurs så att du kommer att kunna få bästa möjliga.

Det första du vill göra är att börja spara pengar! Detta är något du måste göra under hela kursen, men är verkligen något du borde göra som en praxis alltid, i alla fall.

Ungefär en månad efter ingivandet behöver du absolut att kontrollera din kredit rapport över för fel. Det är väldigt vanligt att företagen misslyckas med att markera dina konton som “ingår i konkurs” och lämna dem markeras som öppen eller försenade. Detta verkligen kommer att skada dig i det långa loppet så det är viktigt att ringa dem och få dem att ändra det, kan du behöva hålla ringa för att se till att detta blir gjort. Många människor låter företagen skrämma dem och hoppa över denna del, men det är verkligen viktigt att alla dina planer bygger kredit för en inteckning efter konkurs.

Din historia består av två typer av betalningar, avbetalning (lån) och revolverande (kreditkort). Rätt utanför bat du kommer inte ha mycket tur att hitta ett osäkert kort, och det är bra. På din bank erbjuder de vanligtvis säkra kort. I grund och botten, sätta dig några hundra dollar till ett sparkonto, som kommer att fungera som säkerhet på kortet. Efter ett år till arton månader på tid betalningar kommer du att ha möjlighet att flytta upp till ett osäkert kort. Detta kommer att hjälpa dig att bygga en bra historia i tid betalningar.

Efter detta kommer du vill överväga att få ett litet lån, även att se till att alla dina betalningar i tid. Jag föreslår att göra detta sex månader till ett år efter att du är klar arkivering. Din ränta kommer att vara mycket hög, men det kommer att löna sig i mycket lägre priser senare, efter att du har förbättrat din ekonomi.

Den viktigaste delen av denna plan är att se alla dina betalningar i tid, och bara utöva din ekonomi under de närmaste åren, men gör det försiktigt och hålla den under kontroll. Så länge du håller detta i åtanke bygga kredit för en inteckning efter konkurs bör vara ganska lätt.