bra skäl till hem refinansiera lån

inteckning refinansiera lån – behöver du dem?

# 1. sänka din månatliga kreditkort betalning med inteckning refinansiera
Om ditt mål är att stanna i ditt hem för ett antal år, är det nog vettigt att titta på hem refinansiera lån som tillåter dig att betala en punkt eller två för att få ner din ränta och totala inteckning betalning. Under några år, kommer dina månadssparande betalar för kostnaden av huset refinansiera grund av din månatliga sparande och din nedre månatliga inteckning betalning. Men om ditt mål är att flytta inom de närmaste åren, kan du återställa aldrig kostnaderna för refinansiering eftersom du inte kommer att vara i ditt hem tillräckligt länge. Innan du bestämmer dig för att titta på hem refinansiera lån, ska du beräkna den punkt där du nollresultat så att du kan avgöra om en inteckning refinansiera vettigt.

# 2. inteckning refinansiera lån kan förflytta dig från en justerbar sats inteckning (ARM) till en fast ränta inteckning

För villaägare som är villiga att riskera uppåt marknadsrörelser med hem refinansiera kan justerbar ränta inteckningar (ARM: s) erbjuder mycket lägre initial månatliga betalningar. Dessutom, kan hem refinansiera lån som erbjuder justerbar ränta inteckningar också perfekt om du bara planerar att äga ditt hem under några år, eftersom räntan inte kan fluktuera väldigt mycket under den tiden. Men, om du planerar att stanna i ditt hem en lång tid, bör du överväga en inteckning refinansiera att byta ut din justerbar ränta inteckning för en fast ränta långsiktig inteckning (15, 20, eller 30 år). Du kan ha en högre ränta än med en justerbar ränta inteckning, men du kommer att ha tryggheten av att veta att din månatliga hus betalning inte kommer att gå upp.

# 3. bryta sig fri från program ballong betalning

Hem refinansiera lån program som har en ballong betalning är bra när du vill ha lägre räntor och en lägre initial månatlig betalning, precis som justerbara styrräntan inteckning program. Ändå är hela balansen i din inteckning refinansiera grund av inteckning företag om du fortfarande äger fastigheten i slutet av ballongen betalning sikt (ofta 5 eller 7 år). Du kan enkelt växla till en justerbar ränta inteckning eller en fast ränta inteckning om du är i en ballong program nu.

# 4. bli av med privata inteckning refinansiera försäkringar (PMI)

Låg handpenning inteckning refinansiering lån alternativ tillåter husägare tillgång till hem refinansiera lån med mindre än 20% dun. Tråkigt nog, dessa inteckning refinansiera lån brukar också kräva att du betalar för privata försäkringar för hypotekslån, som är utformad för att skydda inteckning företaget från kreditförluster. Du kan ha rätt att ta bort din PMI genom inteckning refinansiera lån eftersom som värdet av ditt hem går upp och saldot på ditt hem går ner.

# 5. peka ditt hem kapital om du behöver extra pengar

Ditt hus är ett bra ställe att leta efter extra pengar när du behöver det. Liksom de flesta husägare, har ditt hus gått antagligen upp i värde och som ger dig möjlighet att dra tillbaka en del av dessa pengar och lägga den att använda som du behöver. Betala av undervisning, kreditkort, göra hemma förbättringar, köpa en ny bil, eller ens betala för din dotters bröllop. Med en utbetalning inteckning refinansiering, det är snabbt, enkelt och med avdragsgilla.
Att flytta från en justerbar sats inteckning till en fast ränta inteckning, bryta fri från betalning inteckning ballong program, Att bli av med privata försäkringar för hypotekslån (PMI), Tapping ditt hem kapital när du behöver extra pengar. För att veta mer om refinansiera bostadslån besök hemsida refinanceitt.com.