bra inteckning råd kan spara dig s

Låter hypotetiskt överväga om du kan minska dina amorteringar från bara £ 20 per månad fördelat på 25 år. Detta skulle Totalt £ 6000 som har legat i fickan, vilket jag är säker på att ni håller är en betydande mängd.

Om du tycker det är värt fem minuter av din tid sedan läsa på!

inte alla inteckning råd är lika
Den typ av inteckning rådgivare du talar med kan göra stor skillnad. Vissa inteckning rådgivare bara kan placera inteckning program med ett begränsat antal långivare, medan andra har tillgång till “hela marknaden”. Så vad betyder detta egentligen? Tja ett “hela marknaden” rådgivare har ett mycket större utbud av långivare och produkter att titta på för dig, vilket innebär att de är mer benägna att spara pengar!

att hitta en bra inteckning rådgivare
Att hitta en bra helhet av marknaden inteckning rådgivare kommer att ha stora fördelar, eftersom han / hon kommer att ha ditt bästa som prioritet. Chanserna är du kommer att rekommendera dem till vänner och familj och remortgage i ett par år. Så alla är på samma sida.

goda råd är “avgift fri”
Majoriteten av oberoende inteckning rådgivare är väldigt glada att ge råd om en “avgift fri” basis. Så vad betyder detta egentligen? Jo de fortfarande få betalt som ingen arbetar gratis, men de får betalt av långivaren för placering av inteckning ansökan!

är fast avgift rådgivning bättre?
Du kanske föredrar att betala din inteckning mäklare en fast avgift, och de ger dig vad långivaren betalar dem för att placera inteckning. Detta är känt som “oberoende rådgivning” och det finns inget entydigt svar om det är bättre. Du bör prata igenom alternativen med din rådgivare.

Denna artikel är inte avsedd och inte på något sätt ge råd. Om du behöver professionell Independent, hela rådgivning marknaden inteckning du måste tala med en kvalificerad inteckning mäklare.