bra att veta tips hem inteckning

Många människor kan finna sig i obehaglig situation när de inte har råd att köpa ett hem. Detta kan inträffa på grund av bristen på handpenningen eller otillräcklig månadsinkomst. Den enda lösningen på detta problem är att kontakta en långivare. De är mycket villiga att ge människor lån, nästan lika ivrig som du vill bli ett nytt hem ägare. Så kan du ta reda på att det finns många flexibla och användbara sätt att flytta in i ett nytt hem, även utan så mycket pengar att börja med.

När du letar efter ett hem inteckning, är det första du måste göra att analysera din budget. Skulle din månatliga kassaflöde vara låg, då de klassiska bolåneräntor inte kan vara till någon hjälp för dig. I denna situation, är lösningen att noggrant titta på din ekonomi och ta reda på exakt hur mycket du faktiskt har råd att spendera på månadsbasis. Det vore bra om du kunde försöka skära på kostnader för att frigöra kontanter. Det finns också många lån som tillåter människor att betala lägre utbetalningar varje månad.

Med tanke på att du har bestämt dig för hur mycket du regelbundet kan betala på bolåneräntor, kan du börja söka efter lån. Du bör leta efter de hypotekslån med de lägsta räntorna och längsta villkor. Kontrollera Internet för prissättning och ringa lokala långivare. Man kan också betala 1 procent av din lånets totalbelopp som “poäng” på din inteckning för att köpa-ner dina räntor.

Irländska inteckningar erbjuder en mängd alternativ för att låna ut pengar till människor som inte har mycket pengar för månadsbetalningar eller handpenning.

De första alternativ man bör titta på är den ränta som endast inteckning. Betalningarna i detta fall är låg för de första fem till sju år och håller på att direkt appliceras på intresse. De månatliga bolåneräntor kommer så småningom att öka och tillämpas på huvudmannen. Var försiktig med dessa typer av lån och alltid läsa noga alla detaljerna innan du skriver under ett sådant lån.

Ett annat alternativ när det handlar om irländska bolån blir en piggyback lån. Detta innebär att människor som inte har pengar till en handpenning kan få “åka snålskjuts lån”, eller 80-10-10 finansiering från långivare. På ren svenska är 80 procent av lånet lånade på en första inteckning, följt av 10 procent lånat på ett topplån med en högre ränta. Du skulle ge resterande 10 procent ned.

Så, finns det många möjligheter att flytta in i ett nytt hem, även om du är lite kort om pengar.