bostadslånet för dem med dålig kredit – saker du behöver veta

dagens långivare har högre kvalifikationer

Tidigare under det senaste decenniet, var det ganska lätt att landa ett bostadslån, även om du hade dålig kredit och inga pengar att lägga ner. Sedan fastighetsbubblan sprack, skicka ekonomin av panik. Nu långivare är mycket mer försiktiga och har höjt sina riktmärken låntagaren kvalifikationer. Numera behöver du ofta 20-25% kontant ner för att ens ha en långivare ta en titt på dig. Men, bostadslån för dem med dåliga krediter existerar och är ett bra alternativ för människor med dålig kredit historia.

förstå dålig kredit

Om du har en kredit värdering som är lägre än 680, är ??du definierat som en dålig-kreditrisk. Du kanske inte har något problem att landa mindre lån som för en bil eller annat större inköp, men du kan möta en kamp att få en inteckning i den ekonomiska miljö i dag. Du måste grundligt undersöka marknaden bostadslån och förstår vad du kanske kan kvalificera sig för. God kredit inte underlätta för bostad, men kredit värderingar är inte den ultimata skiljedomaren. Andra överväganden kan komma in i bilden, och du måste veta vad man ska göra, och vad du behöver, för att kvalificera sig för ett bostadslån för dem med dåliga krediter.

inkomster dominerar bredvid kredit

Den andra stora faktorn utöver din kredit värdering är din månadsinkomst. Att erbjuda ett bostadslån för dem med dåliga krediter, vill ha en långivare för att vara säker på att du har tillräckligt med förbruknings inkomst, efter alla dina nödvändiga förpliktelser uppfylls, för att täcka en månatlig inteckning betalning. Egenföretagare får en tuffare hinder än tjänstemän folks. De måste visa lönsamhet i verksamheten. Inkomsten måste vara tillräckligt stabil och räcker för att övertyga långivaren att riskera att erbjuda medel för ett hem. Detta hinder skulle vara så tuff eller tuffare att övervinna så dåliga krediter.

hitta långivare

Som nämnts ovan, har traditionella långivare blivit mycket mer försiktiga med att godkänna ett bostadslån idag. Naturligtvis är detta dubbelt sant det din kredit historia är mindre än sterling. Erkänner att det finns fler människor med dålig kredit idag på grund av ekonomin, och som inser att folk med dålig kredit behöver hem också, många privata långivare har klivit in för att fylla slutstycket och du kan hitta många av dem på internet. Många är specialiserade på bostadslån för personer med dåliga krediter och kredit värderingar inte kan vara det viktigaste för dem. Det kan avfärda tidigare misstag och fokusera på din vinst om intäkter. Att ha en betydande handpenning är alltid ett plus, alltför.

kredit värdering och realiteter intäkter

Ditt första steg när du startar söker ett bostadslån för dem med dåliga krediter är att räkna ut en sanningsenlig budget. Du måste räkna kostnaden för allt – ända ned till Fido trick godsaker. Gratis budget räknare är tillgängliga på nätet. Du måste ha tillräckligt kvar varje månad att möta en inteckning betalning, efter alla dina vanliga förpliktelser uppfylls. Du måste också dra din kredit poäng så att du vet exakt vad en långivare ser när du startar dina förhandlingar. Ofta det finns skillnader som kan vara fast och kan hjälpa till att öka dina poäng, ibland avsevärt.

Om du inte uppfyller kraven

Begränsa inte dina program med traditionella tegel och murbruk finansiella institutioner. Kolla på nätet. Du kommer att hitta många långivare med många alternativ för räntor och återbetalningstid. Du kommer så småningom hitta en långivare är villig att ta emot dig. Om du fortfarande inte uppfyller kraven, starta en samlad insats för att förbättra dina poäng. Börja ta ut mindre lån och återbetala dem som anges i avtalet. Att göra detta några gånger kommer att öka dina poäng avsevärt och sätta dig i förarsätet när du nästa göra en ansökan om ett bostadslån för dem med dåliga krediter.