bostadslån rita

Ledande Melbourne Mortgage Broker Tänk om vi Finance säger “nästan alla bolån har tillgång till Home Loan Rita. Detta återspeglar den ökande populariteten för Home Loan rita med låntagare “.

Sammanfattningsvis en Home Loan Redraw gör en låntagare att göra extra amorteringar på sin Home Loan och då krävs rita / ta ut dessa pengar för användning vid en framtida tidpunkt. Det finns ingen gräns eller begränsning av vad medlen kan användas till.

En av de viktigaste fördelarna för låntagare bostadslån är att Rita tillåter låntagare att minska den totala ränta under lånets löptid eftersom de gör extra amorteringar på sina bostadslån. Så, om du gör en extra $ 2.000 i återbetalningar under ett år, sedan i enkla termer, kommer ditt extra återbetalning på $ 2000 minska räntan på den totala utestående beloppet för din inteckning.

Melbourne Mortgage Broker Tänk om vi Finance säger “Home Loan Rita kan användas effektivt för att avsevärt minska ditt liv Home Loan och intresse. Faciliteter med gratis rita och inget minsta rita mängder kan tillåta dig att få din lön, hyra etc betalas in på dessa konton, och en klient minskat sin tid bostadslån från 5 år med denna enkla strategi. ”

Den andra fördelen med rita anläggningen är att du fortfarande kommer att ha tillgång till dessa fonder när du vill. Så, om du vill åka på semester, eller köpa en ny bil, kan du använda de extra medel som finns tillgängliga i ditt rita anläggningen.

Rita anläggningar kan variera från en långivare till en annan. Några av de aspekter som du behöver tänka på när man tar ut en rita anläggningen är:

Tar inte ut långivaren en aktivering avgift på Rita om anläggningen? Vissa långivare kan ta ut avgifter upp till $ 300 för att ge ett bostadslån Redraw anläggning

Får du fria Home Loan Redraw? Vissa långivare ut upp till $ 50 per rita.

Finns det ett minimum av Home Loan Redraw?

Finns det en gräns för det totala värdet ritas jag kan göra?

Om den används på rätt sätt Home Loan Redraw kan sänka din ränta Home Loan och lånet avsevärt. Kontakta din Mortgage Broker för ytterligare information.