bostadslån refinansiera hur man bestämmer när du ska tillämpa en

Varför ska jag använda?

Det finns många skäl för att ansöka om ett bostadslån refinansiera, även om vissa är inte goda skäl. Den främsta anledning är att minska mängden räntebetalning under återstoden av lånet sikt. Dock är en annan primär orsak till varför husägare väljer att få ett nytt lån på deras hem för att frigöra kontanter antingen genom eget kapital i huset, eller genom att betala av lån kreditkort eller andra höga räntebetalning. Vanligtvis ett bostadslån begärs när husägare har behovet av en betydande summa pengar, antingen på kort varsel, eller under de närmaste veckorna eller månaderna.

Vad kostar det?

De lån avgifter varierar beroende på vilken typ av lån, mäklaren och räntan. Det finns också den faktor av din kredit värdering som kan påverka de räntor du kommer att debiteras. Typiskt, desto bättre kredit värdering du har, desto lägre räntor och därmed de avgifter i samband med att få lånet. Vid bestämning av bostadslån refinansiera paket som du accepterar, se till att du inte tillåter långivarna att göra flera kredit värdering drar från kreditupplysningsföretag, som kan sänka din kredit värdering avsevärt. En annan faktor att överblicka hur mycket av lånet avgifter rullas in lånet och därmed kommer att kräva att du betalar ränta under lånets löptid.

Vad kan jag använda lånebeloppet för?

När du får ett bostadslån refinansiera, kan de pengar du får, eller gör tillgängligt genom ett eget konto kan användas för att betala för nästan vad du vill. Men de flesta husägare är klok nog att bara ta ett lån för att Bättring sin finansiella ställning. Kanske de behöver för att betala för college skulder eller förbereda för kommande pedagogiska kostnader. De gör ta ut lån för att renovera hemmet. Ibland ett bostadslån erhålls för att betala av kreditkort skuld och använda pengarna sparas för andra ändamål. Ett annat vanligt användningsområde för en refinansiera lån är att betala för stora medicinska räkningar.

Saker att undvika i en refinansiera

I en tid av ökande ekonomisk stress i USA, många husägare refinansiering hem eftersom de inte har råd med de ursprungliga betalningarna. Ett bostadslån refinansiera kan erhållas som kommer att sänka din månatliga inteckning betalning, men försiktighet bör iakttas att du inte bara placera ett plåster på ett dödligt sår. Använd inte en refinansiera lån för att avvärja ett pågående avskärmning eller konkurs, om inte genom att göra så att du kan avsevärt förbättra din personliga ekonomiska bilden.

Fördelar med en refinansiera lån

Fördelarna med en refinansiera lån är många, men den främsta orsaken till att få ett bostadslån refinansiera är att få pengar för nödvändiga betalningar, reparationer, renoveringar eller projekt. Indirekt, kan ett lån som detta också användas för att minska betalningarna i ränta för antingen kreditkort skuld eller för billån samt. Lånet kan också användas för att minska månatliga betalningar. Var och en av dessa fördelar framkommer på olika sätt och med ett annat lån struktur.