bostadslån modifieringar har myter och missförstånd

Det är ett moln hotande kring ämnet ändringar bostadslån. Villaägare kanske tror att de inte uppfyller kraven för en modifierad lån på grund av felaktig information de kan ha hört. Det är inte så svårt, även om det finns flera krav, att tillämpa och eventuellt få ett lån modifiering.

Nedan hittar du några myter om bostadslån modifiering och vad de verkliga svaren är. Villaägare har ingenting att frukta, om det kommer att hålla dem i sina hem.

MYT: Det spelar ingen roll vad din inteckning betalning historia omfattar, husägare är berättigade till bostadslån mod: Det finns flera kriterier en husägare behöver uppfylla för att vara berättigade till hemmet modifierad lån. Om du uppfyller kraven för refinansiering, då är du inte berättigad till ett hem modifiering process. Refinansiering säger att du är inte så mycket av ett ekonomiskt problem som någon ansöker om en modifierad lån, oavsett om detta är korrekt eller inte. För lån modifiering du behöver vara i allvarlig ekonomisk kris på grund av någon av eller en kombination av deras inkomster, klättring skuldsättning, arbetslöshet, etc. För att kvalificera det är viktigt att bevisa att du är verkligen inte göra din inteckning takt som det är för tillfället .

Myt: Att vara sent på din inteckning betalning kvalificerar dig för en modifierad lån:
Du, husägare, behöver inte vara sent, men det hjälper verkligen fånga uppmärksamheten hos långivaren. Långivare har många husägare som de försöker att hålla ett öga på, och det är svårt, så någon som är sent fångar deras ögon snabbt. Att komma för sent kan hjälpa föreslå till långivaren för att flytta en modifiering framåt.

Myt: Det är dyrt att ansöka om ett bostadslån modifiering:
Villaägare behöver informeras om alla sina alternativ på företag i deras område och titta runt på alla möjliga företag i deras område. Liksom allt annat, det finns dyra och billigare alternativ. Vissa företag är även tillgängliga som inte betalt för en första tjänst eller tills lånet modifiering ansökan godkänns.

MYT: Din inte så bra kredit värdering diskvalificerar dig för ett lån mod:
Ansöker om modifierad lånet inte ansöker om ett nytt lån / refinansiering, är det att göra en justering av lån för att hjälpa passa den ekonomiska situationen för husägare. Om en husägare har inte så stor kredit, då de kan ha möjlighet att förbättra sin kredit eftersom de gör regelbundna, mindre betalningar på sina lån.