bostadslån modifiering – sväng förnekande till framgång

Tänk om du kunde få en lägre ränta på ditt lån. Cutting att budget-breaking bostäder betalning kan betyda så mycket. Naturligtvis är villaägare över hela landet ansöker om ändringar bara på grund av denna möjlighet.

ansökan nekas

Tyvärr är det inte att vara för många en husägare. De enkla är inte kvalificerade. I själva verket, inte många gör. Vad händer? Det är många som har ansökt om och om igen, så många som fyra gånger. Ändå har de nekats. Vad är det som händer?

deja vu igen

När du ansöker om en inteckning modifiering, är du ansöka om ett nytt i grunden för din inteckning under olika priser och villkor. En långivare kommer att kontrollera igen din kredit historia och din ekonomiska statyer igen. Det belopp de kommer att låna dig beror på din lön och din kredit historia.

saker förändras

Varför ansöker om en inteckning modifiering? Antagligen för att din ekonomiska situation har förändrats. Du har inte råd vad du brukade. Kanske har du lagt några fläckar på din kredit rapport. Kanske du har nu barn i skolan. Ditt liv har troligen blivit mycket dyrare än den du brukade vara.

intensiv granskning

På grund av dessa förändringar i livet, är långivare kommer att titta på dig noga, kanske mer så än när du först appliceras. Även en god betalningshistorik kan betyda lite till långivaren i ljuset av hur andra saker har förändrats i ditt liv.

inte dum

Mot bakgrund av alla dessa förändringar, ibland folk känner att det är nödvändigt att pumpa upp några saker på deras modifiering ansökan. Ljug inte. Det du fudge din lön, är långivaren kommer att veta och du har en blank förnekelse punkt. Det finns inte mycket en långivare inte kan ta reda på om en låntagare.

långivare se saker annorlunda

Du måste ta en titt på modifieringsprocessen från deras sida. Varför skulle det vara i deras intresse att ge dig ett lån med en lägre ränta när ser saker går längs fina precis som de är. Därför hem förbättring lån är svårt att få ibland. Kommer ett nytt kök verkligen förbättra värdet på huset så långt som långivaren är berörda. Förmodligen inte.

tuff nöt att knäcka

Att vara så hur så många husägare nekas inteckning ändringar, är du inte garanterad mycket mer framgång. Om du har nekats en eller två gånger, bör du förmodligen få dig en erfaren och ansedd fastigheter advokat. De har insikter och kunskaper som kan undgå dig. Som med långivarna själva, inte förvränga inte själv på något sätt. Inte i hur mycket du gör eller hur många barn du har i college.

kommer inte billigt

Naturligtvis är kostnaden för en advokat, speciellt en specialist, kommer att bli dyrt. Men, måste du överväga detta kommer att hjälpa dig ekonomiskt för en lång, lång tid och därmed kan vara värt kostnaden. Många av dessa killar kan få ditt intresse minskas kraftigt. Om du redan har gjort sig besväret och kostnaden att göra det själv med bara fel. Detta kan vara det bästa sättet att få jobbet gjort.