bostadslån med dåliga krediter tar dessa tre steg för att bättre dina chanser

För många människor med dålig kredit, bolån verka som en mycket smal möjlighet. De tror att nyckeln till att få en inteckning är deras kredit värdering vilket innebär att det finns inget sätt för dem att lyckas. Dock är bestämningen av bolån faktiskt bygger på mycket mer än bara en, tre-siffriga numret. I själva verket kan personer med god kredit får nekas för ett hypotekslån och de med dålig kredit kan godkännas.

Snarare än att fokusera på kredit ensam, är bestämningen av en långivare att bevilja ett hypotekslån betydligt mer komplex. Om du har dålig kredit och vill ha ett hypotekslån, det finns verkliga steg som du kan vidta för att öka dina chanser att få lånet du behöver. Kom ihåg detta: en långivare vill bara en sak från dig när han ger dig ett hypotekslån med dålig kredit eller god kredit, i tid återbetalning. Nyckeln har visat sig långivaren att detta är en möjlighet.

vikten av ett bra förhållande

God kredit garanterar inte att en person kan få ett hypotekslån på samma sätt som dåliga krediter inte undergång dem till avslag. Det beror på bolån är baserat på flera kriterier som tittar på en låntagarens dåtid, nutid och framtid i finansiering. Princip bland dessa överväganden är det nuvarande förhållandet att låntagarens inkomst och skulder.

När det kommer till detta förhållande, är den gyllene nummer 40. Inte mer än 40% av din nuvarande inkomst kan tilldelas till återbetalning av skulderna. Med andra ord, om du gör $ 10.000 per månad, bör endast $ 4000 att gå att betala av befintliga skulder. Annars skulle tillägget av ett hypotekslån sträcka på tillgängliga inkomsten för långt.

visa dem att du har ändrat

I linje med skuld, kommer långivare anser du om ett hypotekslån med dålig kredit om skälen för din dåliga krediter är bakom dig. Det är väl känt att det är lätt att förstöra din kredit, men svårare att bygga upp den igen. Inför en kris år sedan, kanske en plötslig förlust av arbete eller en medicinsk katastrof, kan ha sänt din kredit rasar. Men om du har spenderat all tid sedan komma tillbaka på fötterna och återuppta ansvarsfulla ekonomiska förvaltningen, kommer långivare svara på denna förändring.

Nödsituationer hända. Vad du behöver visa är att, utanför de oundvikliga, kan du göra vad som krävs för att förvalta dina pengar och betala dina skulder.

Ju mindre lån, desto lättare godkännande

Det är lättare att få små lån än stora. Därför bör du ta värdet på ditt bolån i beaktande. Med dålig kredit, desto mindre pengar du ber om det mer troligt är det att du får godkänt.

Det finns två sätt som du kan arbeta för att minska mängden pengar du behöver. Först, spara en stor summa för en handpenning. Ju mer pengar till hands, är det mindre krediter som behövs. Nästa, överväga att ändra mängden pengar du planerar att spendera på hemmet du vill. Leta efter erbjudanden, anser mindre fastigheter, eller titta in i olika områden där bostadspriserna är mer rimligt.

ge inte upp hoppet

Det sista steget som du kan ta mot homeownership och få ett hypotekslån med dåliga krediter är att se till att hålla ditt mål i åtanke och din syn positivt. Om du fortfarande inte kan få ett lån efter att ha följt detta råd du inte försvinner för gott. Fortsätta att arbeta på ett ansvarsfullt sätt återbetala de räkningar du har idag, eliminera skulden och förbättra din kredit värdering. Med tiden kommer det dåliga krediter blir mindre så och hypotekslån du behöver kommer att vara lätt att uppnå.