bostadslån med dålig kredit – Viktiga fakta för att få lånet du vill

Många människor med dålig kredit anta att deras ansökan om bostadslån automatiskt kommer att nekas, precis som kreditkort program. Allt de vet är att dåliga krediter motsvarar inte lån. Men utlåningen processen betydligt mer komplicerat än så och hitta ett bostadslån med dåliga krediter är faktiskt lättare än många tror. Denna artikel kommer att granska de viktiga fakta som du behöver veta för att få godkännande bostadslån med dåliga krediter.

Faktum # 1: kredit är inte allt

På grund av den säkrade natur bostadslån (värdet på din fastighet försäkrar ditt lån på ett sätt som kreditkort brist) det finns många fler möjligheter för låntagare med dålig kredit. Även om din räntorna kommer sannolikt att vara högre än de räntor som låntagare med bättre kredit poäng, det finns mer att bostadslånet utvärderingsprocessen än kredit värdering ensam.

I själva verket, tillsammans med kredit värdering, är handpenningen som en låntagare erbjuder lika viktigt att få en långivare att erbjuda honom lånet. Långivare kommer att titta på ett förhållande som kallas din LTV eller lån till värdet förhållande. I lekmannaspråk innebär detta att titta på värdet på hemmet som du kommer att köpa jämfört med den totala mängden pengar som du vill låna. Ju lägre detta förhållande, desto bättre chans har du att få lånet. Därför, genom att ha en stor handpenning, säg, 20% eller mer av hemmets värde, är din bästa insats i att få ett bostadslån trots din dåliga krediter.

Faktum # 2: inte alla dåliga krediter är densamma

En annan mycket viktig faktor för att avgöra din rätt till ett bostadslån är resonemanget bakom din sk dålig kredit värdering. Inte alla kredit värderingar är desamma. Även om många människor med dålig kredit kom med sin situation genom dåliga val och ansvarslöshet, fanns många andra bara ett offer för dåliga ekonomiska omständigheter, såsom ett jobb permittering eller oväntade medicinska räkningar.

Därför, innan du försöker hitta hem lån med dåliga krediter är det viktigt att du tar dig tid att se över din kredit rapport och ta en möjlighet att förstå varför din poäng är där det är. I de fall när omständigheterna sätta dig in i en dålig position, kan en förklaring räcka långt. Dessutom, genom att gå igenom din kredit rapport som du kan vara på jakt efter eventuella bedrägliga uppgifter eller identitetsstöld.

Faktum # 3: Du måste titta innan du köper

Precis som du måste se till att göra lite legwork i huset sökningen, måste du också se till att du tar dig tid att titta in i lånet som du vill ta och långivaren som du vill ta med. Med dålig kredit innebär oftast att bostadsköpare kommer att avvisas vid traditionella banker. Dock är online marknadsplats gärna till tjänst och många långivare på nätet specialiserade på att arbeta med låntagare vars kredit historia är inte så stor.

Men detta betyder inte att någon online långivare att du kontaktar kommer att ge dig de bästa erbjudanden och priser möjliga. Det är viktigt att forska om någon långivare du överväga att kontakta genom oberoende organ såsom Better Business Bureau. Det är också viktigt att få offerter från 3-5 välrenommerade ställen innan något beslut fattas.

få ett hem

När en låntagare har dålig kredit, kan överväger ett bostadslån tyckas mycket. Men det finns sätt att få ett bostadslån med dålig kredit så länge du vet fakta innan du börjar din sökning.