bostadslån med dålig kredit nyckeln till att säkra inteckning godkännande

Det skulle vara lätt att tro att få godkännande på ett bostadslån med dåliga krediter är mycket svårt. De flesta av oss är övertygade om ett stigma fortfarande existerar på grund av udden som kommer med att ha en dålig kreditvärdighet. Men sanningen är att det finns prisvärda bolån tillgängliga, även för dem med dåliga krediter historia, och långivare är glada att rymma.

Naturligtvis möter kriterier kärnan i varje framgångsrik låneansökan. Men eftersom kredit värderingar är inte en del av kriterierna är att säkra hypotekslån godkännande lättare än trott. Nyckeln till framgång ligger i de aspekter som anses en högre prioritet.

Säkra bostadslån som behövs kan hjälpas avsevärt med några enkla steg som kan vidtas i förväg. De är hemligheten till ansökan framgång, så ansträngningen är väl värt det.

finansiell ställning: vet dina styrkor och svagheter

När vi söker ett bostadslån med dåliga krediter, är det viktigt att känna till styrkor och svagheter i din ekonomiska status. Den enkla sanningen är att din kreditvärdighet direkt påverkar räntesatsen, så att veta att betyg och hur det nåddes kan hjälpa till att utforma en ansökan strategi.

Långivare har inte en gräns för antalet godkännanden bolån till bidrag. För en start, desto mer pengar de lånar ut, kan desto större vinster. De viktigaste kriterierna som långivare är ett bevis på en förmåga att betala tillbaka, men några tecken på kreditvärdighet förbättring har en mycket positiv effekt på ett program också.

Kreditupplysningar kan säkras från en av de tre kreditupplysningsföretag (Experian, TransUnion och Equifax). Det är möjligt att ha poängen omdömet om det finns ett problem med den. Detta kan resultera i en förbättring av värdering, vilket i sin tur kan förbättra villkoren för bolån. Scores kan också förbättras genom att rensa några eller alla av den befintliga skulder, vanligtvis genom en konsolidering lån.

hitta de bästa inteckning erbjudanden

Utbudet av valmöjligheter för dem som söker bostadslån med dåliga krediter är ganska omfattande, främst tack vare tillväxten av online utlåning sektorn. Traditionella långivare är kända för att vara det minst prisvärda alternativet som de tar ut högre räntor, men de har också strängare villkor och strukturer straff också.

I världen av Internet har betydligt bättre villkor, och med jämförelse webbplatser, är uppgiften att lokalisera de bästa erbjudandena gjorts mycket enklare och kräver mindre tid. Online långivare brukar ignorera kredit poäng, och specialiserar sig på utlåning till dåliga krediter låntagare, är så hypotekslån godkännande lättare också.

Men detta är inte att säga att det inte finns några risker med lån från en online långivare. Skrupelfria långivare verka där, och det är viktigt att kolla in alla blivande utlåning alternativet med BBB hemsida innan man någon affär bostadslån.

ger en stor avbetalningar

En av de viktigaste delarna av varje inteckning affär är handpenningen. Som en betydande summa, det är inte bara säkrar egendom men också minskar storleken av den nödvändiga inteckning summa. Och när den erforderliga summan är mindre, är chanserna att säkra ett bostadslån med dåliga krediter förbättrades också.

Till exempel, om ett hus är värt $ 250.000 och den typiska handpenning på 5% av köpeskillingen är betald, då är det nödvändigt att få en inteckning på $ 237.500. Men om en 20% handpenning gjordes, då $ 200.000 måste lånas. Och hypotekslån godkännande är mer troligt på $ 200,000 än $ 237.500.

Men medan bostadslån summan är en viktig fråga, är långivare också imponerad av långivare som visar den finansiella disciplin som krävs för att rädda en så stor mängd. Det talar om för dem att den sökande är allvarlig och kommer att avsättas till att återbetala skulden.