bostadslån med dålig kredit hitta framgång med dessa tre strategier

Husköpare som söker för att få ett bostadslån med dålig kredit känns ofta som om de är en hopplös kamp. Överens om att ta på ett hem inteckning är ett stort åtagande för de flesta människor och kommer att utgöra den största lånet varje förlängd för 99% av befolkningen. Därför bör de problem som man stöter på när man söker efter ett sådant bostadslån med dåliga krediter inte minskas. Dock är det inte att säga att framgång är omöjligt.

I själva verket finns det tre enkla strategier som du kan använda från och med idag som kraftigt kommer att öka dina chanser att få ett bostadslån med dålig kredit. Om du tar dig tid att anställa dessa strategier, kommer du att kunna köpa ett hem och ge din månatliga betalningar.

dålig kredit bär påföljder

Innan du börjar söka efter ett bostadslån med dåliga krediter är det viktigt att förstå ett enkelt faktum: dåliga krediter bär påföljder. Det vill säga att även om du kan få ett bostadslån med dålig kredit, måste du komma till rätta med det faktum att göra så att du kommer att tvingas att acceptera de villkor som kommer tillsammans med sådana lån. Nämligen, innebär detta att acceptera en högre ränta på ditt bostadslån och större påföljder bör du misslyckas med att uppfylla dina betalningsförpliktelser. Din dåliga krediter är ett svart märke på din låneansökan och det finns inget sätt att komma bort från det svarta märket repfri.

tre strategier för att lyckas få ett lån

Så nu när du är medveten om de problem som din dåliga krediter värdering skapar, är du redo att använda de strategier som krävs för att få lånet du behöver. Dessa tre strategier är enkla att börja idag och kommer att hjälpa dig att öka utseendet på din ansökan för att generera lån erbjuder, trots din dåliga krediter.

strategi ett: vet din poäng

Detta bör tyckas självklart, men du skulle bli förvånad över hur många människor går in i inteckning processen med någon klar idé om var de står när det gäller kredit värdering. Det finns ett enormt utbud av FICO poäng (nummer 300-800) och därför många grader av, Aubad, au och, Äúgood, au tal. Du måste veta exakt vad din poäng är, vad det innebär att långivare och varför du gör är så låg (eller hög) som det är. Detta gör att du kommer att vara redo för alla frågor som långivare kan ha och kanske kan göra små förändringar i dag som kan förbättra din poäng snabbt över tiden.

Strategin två: shoppa runt

Precis som alla större inköp, hitta ett bostadslån är inte så enkelt som att gå in i den första ställe som säljer dem och registrera dig. Du måste åka runt och prata med flera långivare i syfte att jämföra hur mycket pengar de kommer att erbjuda, de räntor som är knutna till pengar och andra detaljer som varierar från långivare till långivare. Du kan också överväga att tala med en inteckning mäklare som, för en liten avgift, kan generera flera offerter för dig.

Strategin tre: förutom att handpenningen

Det finns egentligen två faktorer som går in avgöra vem som får ett bostadslån och som icke? T. Först är din kredit värdering. Det andra är att mängden handpenningen du har att erbjuda. Om du saknar i ett område, måste du kompensera för det i den andra. Därför är nyckeln till att få ett bostadslån med dålig kredit i att ha en stor handpenning. Tänk, 20% av inköpspriset minimum!

få ett lån

Som ni ser finns det tydligt sätt att du kan få ett bostadslån med dålig kredit. Vilka strategier du använder, och i vilken utsträckning, kommer till stor del beror på dina individuella förutsättningar. Detta är anledningen till att arbeta med en utlåning professionell är nyckeln till framgång.