bostadslån med dålig kredit är ingen dröm, det är verklighet

När ett kreditvärderingsinstitut har sjunkit lågt, många människor tror att chansen att köpa sina egna hem är klar. Medan tekniska metoder den nödvändiga förbättringen i kredit värderingar kan ta flera år, kvarstår det faktum att det är möjligt säkra godkännande på bolån med dåliga krediter.

Det är allmänt överens om att en inteckning är den största privata skulder som alla kommer varje ta på. Detta innebär engagemang för skulden är nödvändig, och om en ansökan om dåliga krediter hypotekslån är att vara framgångsrik, kommer långivaren måste övertygas.

Emellertid får man ett hypotekslån godkänts trots dålig kredit. Allt som krävs är att en sökande vet vad som behövs, vad man ska leta efter och var du ska leta efter den.

övertyga långivarna

Den största frågan är huruvida en sökande kan övertyga långivare att deras investeringar är säkra och de kommer att få sina pengar tillbaka. Det handlar om det enkla faktum att, när de ansöker om bostadslån med dålig kredit, bevis på sysselsättning och inkomster är en viktig fråga.

Medan dålig kredit innebär att en sökande anses vara en risk, innebär det faktum att det finns gott om intäkter fri att tilldela till någon dålig kredit amorteringar de vet betalningsförmåga föreligger. När man tittar på inkomsten, långivare tillämpar skuld-till-tal för att säkerställa att betalning kommer att ske på sikt.

Till exempel behöver en sökande inför månatliga avbetalningar på $ 1000, att ha runt $ 1500 överskjutande inkomsten så några plötsliga extra kostnader kan tillgodoses. Detta är bra för låntagaren också, eftersom risken för over-extended skuld tas bort samtidigt få sin inteckning lån godkänt, trots dålig kredit.

handpenningen

Vid bedömningen av bostadslån med dåliga krediter, inte långivare inte bara titta på det belopp att betala varje månad, men också det engagemang som visas i början. Storleken på handpenningen på en fastighet visar två mycket viktiga saker till en långivare.

För det första visar det meningen att den sökande måste äga fastigheten helt så snabbt som möjligt. I själva verket, med en dålig kredit hypotekslån, det visar en tydlig ambition att göra hela affären arbete. Långivaren är medveten om att ju större handpenning, desto mindre inteckning krävs och därmed desto mindre återbetalningar.

Det andra, att kunna rädda en så stor handpenning i första hand visar finansiell disciplin. Beväpnad med dessa fakta, är en sökande sannolikt att få sin inteckning lån godkänt, trots dålig kredit.

hantera befintliga skulder

Som redan nämnts, kommer långivarna att ta en titt på den skuld-till-tal innan man beslutar om åtagandet att en inteckning lån med dåliga krediter kan faktiskt hanteras. Faktum är att livet inte tar ett baksätet till en inteckning. Kreditkort måste betalas, mat och verktyg räkningar måste betalas, måste skolavgifter, billån och många andra kostnader uppfyllas, liksom den dåliga krediter hypotekslån.

Vem som helst kan finna sig inför en oväntad utgift, som medicinska räkningar efter en olycka. Såvida en bekväm andel av inkomsten är reserverad för detta, ett hypotekslån godkänt, trots dålig kredit, kan visa sig vara en katastrof. Detta är anledningen till att ibland även människor med utmärkta kreditbetyg vänt ned.

Normalt är skuld-till-tal satt till 40:60, och om genom att bevilja lånet detta förhållande är upprörd väldigt mycket, kommer långivarna avslå ansökan. Därför återbetala vissa lån, rensa kreditkort skuld och säkerställa en sund överskjutande inkomsten, godkände chanser att se hypotekslån med dåliga krediter ökar dramatiskt.