bostadslån inteckning modifiering – stimulanspaket för kämpande husägare

Om du är i en dyr inteckning, bör du överväga ett hem modifiering lån inteckning. Miljontals amerikaner kommer att dra nytta av detta stöd i 2009 års Stimulus Bill och lyckas rädda sina hem.

Stimulusräkningen fonder 75 miljarder dollar för att rädda den sjunkande bostadsmarknaden och bidra till att minska den ökande avskärmning ränta. Hem avskärmning är på en all-time high i USA. Propositionen ger ekonomiska incitament till banker och långivare att faktiskt skriva om befintliga bolån och ger en månatlig betalning som husägare har råd.

Målet är en betalning som är mindre än 31% av brutto månatliga hushållsinkomst. Bankerna uppnå detta nya betalning genom att använda en eller alla av följande metoder: räntesänkning, förlänga lånetiden, avstående förseningsavgifter, och även förlåta en del av den aktuella huvudmannen.

För att ansöka måste husägare uppfylla följande riktlinjer:

· Hemmet måste vara din primära bostad.

· Det ursprungliga lånet måste ha undertecknats på eller före den 1 januari, 2009.

· Lånet kan inte vara mer än $ 729.750.

· Din bank måste vara den godkända listan. .

· Lånet måste backas eller servas av Fannie Mae och Freddie Mac.

· Huset betalning du för närvarande skyldig att, tillsammans med skatt, försäkring och förening avgifter, måste vara mer än 31% av din brutto månadsinkomst.

· Du måste ha en kontrollerbar Vid ekonomiska svårigheter. Detta innebär att du har drabbats av minskade intäkter eller ökade kostnader på grund av händelser bortom din kontroll.

· Du måste också kunna dokumentera att du har ekonomiska medel att betala den nya betalningen. De måste också vara övertygad om att du kommer!

All dokumentation ska lämnas om din budget och ekonomi.