bostadslån godkännande – 3 steg för att se ditt hem låneansökan är godkänd

Många personer blir oroliga och nervösa när de väntar på sina bostadslån godkännande, särskilt om de är första gången hem köpare. Dock behöver få anmälan av ditt hem lån godkännande inte vara en sådan stressande upplevelse.

Att få godkännande är inte en komplicerad process. Allt som krävs är en viss förståelse för hur hur saker fungerar tillsammans med att ha gjort den nödvändiga grunden. Det finns ingen anledning till varför man inte skulle lyckas med sina bostadslån godkännande.

låntagaren överklagande
Det åligger låntagaren att göra sig lockande för den finansiella Insitution de vill låna från. Detta kommer att innebära att ta några viktiga steg innan du ansöker om ett helt nytt hem ägare lån.

tre mål
För att säkerställa att du uppnår det önskade resultatet av bostadslån godkännande, ställa dessa 3 mål för dig själv.

För det första – Öka din kreditvärdighet. Vi vet alla att kreditvärderingsinstitut gör skillnad. Att ha ett hem inteckning godkänns utan en bra kredit ranking är verkligen en utmaning i den nuvarande ekonomiska tillstånd. Ändå inser många människor inte exakt var deras egen rating måste vara för ett hem inteckning ansökan.

I gamla dagar, innan den nuvarande finanskrisen, på bolånemarknaden var det relativt lätt att en få ett lån med en så, så kredit värdering. Men i dagens klimat, måste man ha en rating would kredit för att ha en bekymmersfri ansökan.

Du kan fortfarande vara godkänd med ett lägre betyg, men chanserna att lyckas inte minskar. Generellt gäller att ju högre din kreditvärdighet desto lägre räntesatsen din låntagaren är sannolikt att ställa för ditt lån.

Det är därför viktigt att du reda på vad din kredit rankning är och arbetar på sätt att förbättra den. Detta kommer verkligen att öka sannolikheten för att erhålla ett godkännande bostadslån. Ett bra ställe att börja för att få hjälp är att långivaren du planerar att använda.

Andra – Minska din skuld till tal. Det finns ett par strategier för att öka din skuld till tal. Den bästa metoden skulle vara att höja de pengar som kommer in Detta är svårt att göra speciellt om du är en anställd som arbetar för en lön.

Den andra metoden, och i de flesta fall inte så svårt att närma sig för de flesta av oss skulle vara att bli av med din skuld. Det finns många strategier för att göra detta.

Här är några omedelbara strategier du kan börja arbeta på:

a) Få bort eller åtminstone minska ditt kreditkort räkningar. Målet är att få skulden under tjugo procent av upplåningen gränsen för kreditkort.

b) Betala tillbaka eller kraftigt minska aktuella individen samt studielån utbildning.

c) Om du har en bil lån så skulle det vara bra att betala bort det eller, återigen, avsevärt minska skuldbeloppet.

Ur ett bostadslån långivare synvinkel alla dessa strategier ser bra ut för att ge ett godkännande bostadslån.

För det tredje – Accumulate en betydande insättning. Även om du kan hitta planer för första gången egendom köpare som vill ha en nominell insättning, kommer du förbättra definitivt oddsen för att få ett godkännande bostadslån. Generellt förväntas du placera en insättning på minst tjugo procent av den säljbara värdet på fastigheten.

Sammanfattningsvis är ett gott råd att du inte ska lämna in en ansökan om en inteckning innan du är förberedd!

Alltför snabbt försöka få ett helt nytt hem inteckning kan minska sannolikheten för att få ett godkännande bostadslån.