bostadslån för personer med mycket dålig kredit – förbättra dina chanser att få godkänt

Om du har dålig kredit och letar efter ett bostadslån, finns det några saker du kan göra för att förbättra dina chanser att få godkänt och att hjälpa dig att få en rimlig ränta.

Ansök online – Internet har ett fåtal företag som kommer att ta din ansökan och skicka den till hundratals olika långivare. Du får upp till de 4 bästa erbjudanden som du kan kvalificera sig för. Dessa erbjudanden är pre-godkännanden. Du kommer fortfarande att behöva arbeta med mäklaren att låsa in en ränta. Dessutom är fördelen med att använda dessa företag att de inte kommer att dra din kredit initialt. Detta är bra eftersom varje gång din kredit dras, droppar din kredit värdering bara lite. Inteckning företaget kommer bara be dig att beskriva din kredit, i stället för att dra den.

Titta in Down program betalning bistånd – Det finns program som Neighborhood Guld och Nehemja som hjälper dig att få en handpenning för ditt lån. Ta reda på vad deras behov är och om du kan kvalificera sig. Men se till att långivaren kommer att arbeta med dem innan du planerar det. Vissa långivare kommer inte att acceptera ner program betalning hjälp.

Applicera med 2-3 olika inteckning företag – Ibland en långivare kommer att kunna göra ett lån som en annan långivare kan inte. Alla inteckning mäklare har tillgång till olika låneprogram. Vad kan vara omöjligt för en, kan vara genomförbart för en annan.

Håll din kredit värdering så högt som möjligt – inte har din kredit dras om och om igen, kommer det släppa din kredit värdering. Fortsätta att göra dina betalningar i tid. Också, betala ett belopp som du kan på kreditkort, kommer detta att hjälpa din kredit värdering gå upp. Om du har fler än ett kreditkort, dividera det belopp du måste betala ner kreditkort bland alla de olika korten. Det hjälper din kredit värdering för att inte bli maxade ut på några krediter.