bostadslån för dem med dåliga krediter vinner ofta godkännande

lättare än ett kreditkort

Om du letar efter låga räntor när du är shopping för ett bostadslån för dem med dåliga krediter, kan du känna att de är omöjliga att hitta. Bolån (och de flesta billån) är annorlunda än andra typer av lån. Själva huset är bra säkerhet på lånet. Om du standard är hem beslagtagits av långivaren och säljs för att täcka kostnaderna för lånet. Denna extra säkerhet gör långivare mer ivriga att göra bostadslån för dem med dåliga krediter. I själva verket är det svårare att få godkänt för ett kreditkort om du har dålig kredit än att få godkänt för ett bostadslån.

belåningsgrad

Lender språk innefattar termen LTV. Detta står för lån till värde. LTV är helt enkelt den mängd pengar du lånar dividerat med värdet på hemmet. Som ett exempel:. Om ditt hem är värt $ 100.000 och du lånar $ 90.000, är ??din LTV 90% Även om belåningsgrad används oftast med låntagare som har bra kredit, långivare är mer villiga att göra bostadslån till dem med dåliga krediter om viseringar är höga. Långivare sjunka sällan lån med en belåningsgrad på eller lägre än 80%. Du kan gå online och hitta ett antal webbplatser som erbjuder gratis LTV räknare.

slap din ekonomi i form

En månad eller två innan du går och handlar för ditt hem lån för dem med dåliga krediter, kommer du vill dra dina kreditupplysningar. Många kreditupplysningar har fel eller felbedömningar. Var noga med att få några märken som inte är dina off rapporterna. Det är därför du behöver den extra tid innan du går och handlar för att dra dina poäng. Du bör också göra varje försök att få så många av dina lån betalas ut när du kan. De mer mogna lån som har betalats ut korrekt, desto bättre dina chanser att landa ett bostadslån för dem med dåliga krediter. Förhoppningsvis har du fått betala för alla dina lån i tid för det senaste året eller mer. Applicera inte för någon ny kredit runt den tid du går för shopping för ett bostadslån för dem med dåliga krediter. Långivare gillar inte att se dig sträcka på kreditlimiter runt den tid de överväger att godkänna ditt lån.

stor handpenning

De flesta bostadslån kräver en handpenning av något slag. Detta ger mer säkerhet för ditt lån eftersom själva huset är säkerhet för att säkra lånet. Att ha en betydande handpenning visar långivare som du kan sparat en stor summa som är en bra indikator på ekonomiskt ansvar. Ju större din handpenning, kommer de mindre din månatliga betalningar vara. Det hjälper alltid. Ett annat sätt som visar besparingar som en bra sak. Och att ha en handpenning bara låter alla veta om din uppriktiga intresse för hela hemmet-ägande process.

shopping är i huvudsak

Många långivare är specialiserade faktiskt i att arbeta med människor för att få dem ett bostadslån för dem med dåliga krediter. För att underlätta shopping, kan Internet inte beat. Peka din webbläsare till bostadslån för dem med dåliga krediter och du kommer att belönas med sida efter sida av långivare som kan vara villiga att låna ut till dig. Få så utbildad som du kan om varje långivare. Jämför räntor, avgifter, återbetalningstid och otaliga andra saker som krävs för att landa ett bra hem lån. Du kan potentiellt spara tusentals dollar under loppet av lånet.