bostadslån för dem med dåliga krediter tre viktiga punkter att fundera

den amerikanska drömmen och dåliga krediter

Att drömma den amerikanska drömmen är att ha ett hem att kalla din egen. Bostad är en av de riktmärken som markerar framgång. Folk med dålig kreditvärdighet kan känna att uppnå detta riktmärke är inte möjlig. Bostadslån för dem med dåliga krediter finns tillgängliga. Den blivande husägare med dålig kredit behöver bara veta var man ska söka och vad som väntar.

bostadslån för dem med dåliga krediter existerar

Låt dig inte skrämmas av att ha dålig kredit om du vill äga ett hem. Många föräldrar tror att landa ett billån – visserligen ett stort lån – är beroende av att ha en mycket bra kredit historia. Faktum är att ha en bra kredit rapport gör jämna vägen till egen bostad. Din kredit historia är inte den enda kvalifikationen. Andra viktiga punkter har betydelse. Tänk på dessa punkter innan du överge drömmen om att få ett bostadslån för dem med dåliga krediter.

punkt ett: pengar ner

Money talks är det gamla talesättet. Det gör verkligen när du köper ett hus utan att behöva använda ett bostadslån för dem med dåliga krediter. Genom hugg bort några kontanter i väntan på att köpa ett hem, hjälper du dig själv på två sätt. Först kräver den totala försäljningen ett mindre lån. Så du bör enkelt kunna kvalificera sig för ett bostadslån för dem med dåliga krediter. Det hjälper väl få försäljning genom och som bidrar till att göra säljare nöjda.

Det andra, genom att spara en så stor mängd – 10% är bra – du visar din blivande långivare att du vet hur du budget dina inkomster och spara konsekvent. Denna typ av förmåga kan gå en lång väg att få en långivare sänker vikten av din kredit historia. De kommer att ha mer förtroende för att din förmåga att se lånet genom att löptiden trots du dålig kredit historia.

punkt två: prisförhandlingar

Om du är redo att köpa ett hus nu, är det en bra tid. Bostadsmarknaden är inte alltför bra just nu och det är i huvudsak en marknad för köpare. Detta ger dig massor av förhandlingsstyrka. Och om du är villig att ta på en kort försäljning eller en avskärmning, kan du hitta långivare mer villiga att hjälpa dig med ett bostadslån för dem med dåliga krediter och du kommer att få ett fynd hus i affären, betalar mycket mindre än du normalt skulle.

Om du betalar mer för ett hus än du egentligen kan få om du säljer den i framtiden – har du negativt eget kapital. Om du betalar mindre än vad ett hus är värt, kommer du ackumulera det som kallas positiv kredit – en bra sak. Förhandla och hitta en bra affär är förmågor en långivare kommer att uppskatta när man överväger att göra ett bostadslån för dem med dåliga krediter. Dessutom, är långivaren säkerställt att när hemmet säljs kommer du att ha pengar att gå i pension lånet.

punkt tre: forskning alternativ

Lita på att det finns långivare som är villiga att låna ut till dig. Men de lån som de erbjuder och de villkor som de erbjuder kan variera kraftigt. Du kan kolla in en traditionell tegel och murbruk institution som en bank eller kredit unionen, men du bör också kolla på nätet för att se vilka alternativ som finns där. Många traditionella långivare har bromsat sin utlåning och många privata långivare har klivit in för att fylla tomrummet på marknaden. Ju mer du rota runt och utforska dina alternativ, desto mer sannolikt är det att komma med ett bra hem lån för dem med dåliga krediter med räntor och återbetalningsvillkor som du hittar bekväma.

den amerikanska drömmen trots dålig kredit

Du kan ha ett hem trots din kredit historia med hjälp av ett bostadslån för dem med dåliga krediter. Bara gör din forskning, vet dina alternativ, och vara beredd. Vanliga människor med dålig kredit flytta in i sina nya hem. Naturligtvis är det verkligen möjligt att du kan bli en av dem genom att köpa in de enkla tipsen ovan så att du kan landa ett bra hem lån för dem med dåliga krediter.