bostadslån efter avskärmning

Många människor får höra att dåliga krediter beslut endast kommer att hålla med dig i sju år. Tänk tillbaka till sju år sedan, det känns som en livstid sedan, inte sant? Sju år är en lång tid och det faktum är att många av de misstag som vi gör pinne med oss ??mycket längre än sju år, eftersom de bara hålla kvardröjande och kvardröjande. Det finns många fall där människor inte kan låta bli att ha sina hem avskärmad på och det var inte för att de inte vill behålla sina hem eller för att de inte arbetar för att behålla den. Saker händer och många människor antar att när de har gått igenom avskärmning de aldrig kommer att kunna köpa ett hem igen. Detta är inte alls fallet, så om du har gått igenom avskärmning du inte bör anta att det inte är bostadslån där ute för dig.

bostad igen

Bostadslån är en av de saker som det finns så mycket felaktig information om. Även 20 år sedan fanns det en massa människor som inte skulle kunna få ett lån under några omständigheter, kan de flesta människor idag få ett lån om de vet var de ska leta och de är villiga att överväga särskilda låneprogram. Utestängning kan definitivt ändra din ekonomiska planer, men det behöver inte hålla dig från att njuta av den glädje som kommer med att äga ditt eget hem.

Om du har en avskärmning i ditt förflutna du inte kommer sannolikt att kunna kvalificera sig för samma lån som någon som har perfekt kredit och inte en fläck på sin kredit rapport. Som sagt, du kan fortfarande kvalificera sig för massor av lån. I själva verket kan du få ett bra lån som tillåter dig att köpa ett hem som du älskar till ett överkomligt månatlig betalning. Många människor ser på en avskärmning som i slutet av sin ekonomiska existens, men du bör i stället se det som början till bättre ekonomiska och kreditbeslut.

Vad du måste förstå är att du inte kan ha ett hem avskärmad på och sedan omedelbart börja ansöka om bostadslån och räknar med att kvalificera sig för dem. Generellt sett måste du vänta fyra år innan du kan börja ansöka om bostadslån igen efter att du har gått igenom en avskärmning. Många människor blir arga att de måste vänta så här länge, men istället för att vara arg över det du bör använda denna tid för att bygga upp din kredit tillbaka upp till vad den borde vara. Du bör få ett kort par kreditkort och betala dem varje månad, bör betala alla dina räkningar i tid, och du kanske vill se om du kan få ett billån. Detta gör att du kan fortsätta att göra framsteg när din kredit är berörda så att framtida fordringsägare kommer att ta dig på allvar när du ber dem om finansiellt stöd.

När dina fyra år är upp kan du sedan gå ut dit och kolla in alla av bostadslån och se vilken du vill mest. Du kanske upptäcker att FHA lån är ett bra alternativ om du vill hålla din handpenning litet eller om du har kunnat spara lite mer du kan ha möjlighet att kvalificera sig för flera olika konventionella lån. Om du använder den tid du måste vänta innan du kan köpa ett annat hem för att hålla bygga din kredit kommer du att finna att hemmet ägande verkligen kan vara möjligt efter en avskärmning.