bostadslån auktion

Shopping för ett nytt bostadslån? Det revolutionerande nya sättet att få det bästa erbjudandet på ett bostadslån är genom ett bostadslån auktion.

Det finns tre steg för att delta i ett bostadslån auktion:
Ett. Fyll i ett webbformulär på ett bostadslån auktion webbplats som Bjud mina lån
2. Titta bolåneinstitut “bud” för ditt bostadslån som de erbjuder dig ett lånelöfte lån som mest konkurrenskraftig ränta
Tre. Jämför och välj de bästa flighterna för dig.

Det är så lätt.

De olika kategorierna av långivare som bjuder på ditt lån kan omfatta internationella banker, australiensiska banker, kreditföretag, andra långivare än banker och chefer inteckning.

Det är precis som en auktion för ett hus, men denna gång du “sälja” verksamheten på ditt bostadslån till det bästa budet, och i detta fall du inte är ute efter det högsta försäljningspriset men den lägsta räntan.

Som en bonus, vet dina potentiella långivare inte vilken takt deras konkurrerande långivare erbjuder dig, vilket motiverar dem att kliva fram med sitt bästa möjliga kurs.

Ett bostadslån auktion växlar traditionella maktbalansen på bolånemarknaden från långivaren till dig, placerar dig i kontroll över din ekonomi. Med tanke på en inteckning är det dyraste köpet flesta människor gör under sin livstid, gör detta tillvägagångssätt mening.

BidMyLoan är den första tjänsten i Australien för att ge dig den otroliga möjligheten av ett bostadslån auktion.

Ett bostadslån auktion ger dig åtta bästa fördelar som en vanlig hem låneansökan inte kan leverera genom en långivare eller mäklare direkt.

De är:

Ett. Enkelhet: du fylla i ett formulär online bara och få erbjudanden bostadslån från upp till 19 långivare på en webbplats som Bud mina lån.

2. Öppenhet: du kommer inte att betala BidMyLoan några avgifter. Istället betalar långivaren en home lån auktion som BidMyLoan en gång-bara “introduktion avgift”.

Tre. Courtage: visste du att du normalt betalar provisioner till din mäklare för livet av ditt lån? BidMyLoan snedstreck ut denna avgift genom sitt bostadslån auktion. Visste du att när du får ett lån via en mäklare din långivare betalar provision t othat mäklare för livet av lånet? Detta innebär att du betalar mer eftersom långivaren needst o ta igen dessa kostnader. BidMyLoan tar inte ut trail provision istället låta långivare att vidarebefordra denna besparing till dig.

4. Hastighet: du fylla i ett formulär på 10 minuter och bud kommer in genast. Du kan också förhandla med långivare som helst.

Fem. Spara tid: ett bostadslån auktionssajtbilder butiker runt för dig. Du behöver inte vänta i call-center köer, eller besöka banker, mäklare eller fackföreningar kredit personligen.

6. Support: BidMyLoan har ett team av “Lån Champions ‘som kan hjälpa dig genom varje steg av processen.

7. Val: Du kan ställa in ditt lån struktur till en fast eller rörlig ränta, snabba eller långsamma återbetalningar, eller ett val mellan återbetalningar engångsbelopp eller ta semester från återbetalningar. Allt i en ansökningsblankett.

8. Mångsidighet: ett bostadslån auktion passar alla, från den första hem köpare till investerare som köper deras 10th förvaltningsfastigheter.

Viktigt kan du förvänta dig insyn på ett bostadslån auktion webbplats som Bjud mina lån. Visste du att använda en mäklare tvingar dig att betala dolda “släpande provisioner” till din mäklare för livet av ditt lån? Det är en affärshemlighet som mäklare inte vill att du ska veta. BidMyLoan snedstreck ut denna avgift i ett bostadslån auktion, ber långivaren du väljer att helt enkelt betala BidMyLoan en gång-bara “introduktion avgift”. Du behöver inte betala något till någon.

Ett bostadslån auktion är ett enkelt, snabbt och öppet tillvägagångssätt för att hitta de bästa flighterna bostadslånet där ute för dig.