bostadsbyggande lån för att bygga ditt eget hem

Bostadsbyggande lån är lån produkter som kan förse dig med de nödvändiga medlen för att bygga din egen egendom. Dessa lån skiljer sig från vanliga bolån och har särskilda egenskaper som bör beaktas före fyllning någon form av låneansökan. Dessutom, med tanke på att de är sämre än bostadslån, bör du vara beredd innan för att säkerställa att inte få minskat.

varför bostadsbyggandet lån?

Även när man hänvisar till konstruktion lån nästan alla tror att vi talar om bostadsbyggande lån, är skillnaden viktig eftersom det finns andra typer eller underkategorier som är tillgängliga för allmänheten. Till exempel finns det industriellt byggande lån och kommersiella lån konstruktion också. Det beror helt på vilken typ av egendom du planerar att bygga.

Därför har ett bostadsområde smaken av dessa lån vissa särdrag som främst avser lånebeloppet och villkoren för återbetalning som bör beaktas när man analyserar lån typ. Dessutom kan dessa lån omvandlas till ett hypotekslån när fastigheten är helt klar för att ge mer flexibel finansiering och längre program återbetalning.

bostadsbyggande lån typer

Beroende på vem som är ansvarig för själva bygget och timing är lånet kallas ägaren byggaren lånet eller anpassade entreprenör lån. Den tidigare lån måste ägaren vara ansvarig för projektets genomförande i rätt tid medan den andra definierar en konstruktör eller byggföretag som ansvarar för att projektet avslutats. Slutligen finns det också omforma konstruktion lån som är anpassade för att göra tillägg till en befintlig fastighet.

Varje lån typ är olika och så är kraven för godkännande. Därför måste du analysera ditt projekt noga och matcha det med rätt lånet typ så att du kan dra mest med den valda lånet.

pre-kvalificering

Pre-kvalificera för en konstruktion lån är viktigt om man vill få godkänt för ett lån med de termer som bäst anpassar sig till din ekonomiska och kredit situation. Fördelen med pre-kvalificering är att du kan kontakta de entreprenörer att veta hur mycket pengar du kan räkna och de kostnader som finansierar ditt byggprojekt med ett lån kommer att ha.

Under prekvalificeringsprocessen din kredit samt inkomst kapacitet kommer att bedömas för att fastställa lånebeloppet, den ränta som du kommer att få betala, återbetalningsplan och resten av lånevillkoren.

olika lånevillkor

Detta lån typ ger olika alternativ. Det finns både lån med rörlig ränta och fast ränta för. Hastigheten kan låsas under kvalificering. Dessutom kan återbetalning program har olika villkor. Det finns lån för sex-månaders projekt, ett projekt år och upp till två år projekt eller mer beroende på storleken på den utvecklingen. Tidsramen kommer också att fastställas, som förklarats ovan, med låntagarens kredit värdering och historia. Även om dessa betalningsprogram kan tyckas alltför kort, är sanningen att dessa lån kan omvandlas till bolån när fastigheten är klar. Om du väljer detta lån planer med konvertering, då kommer konstruktionen lånet vara ett intresse bara lån med små betalningar tills konverteringen är klar.