bostadsbidrag

Allmännyttiga bostadsföretag bidrag är pengar gåvor för att ge säker hyresbostäder för familjer med låg inkomst, äldre och funktionshindrade, med tanke på att de sökande är behöriga. Allmännyttiga bostäder är inte bara “projekt”, men kommer i en mängd olika former, inklusive små familjehem, radhus och lägenhetskomplex. Det finns cirka 1,2 miljoner amerikanska familjer bor för närvarande i allmännyttan i hela USA

Offentlig bostadsbidrag är inriktade individer med mycket låga inkomster och basera en persons behörighet på deras årliga bruttoinkomst. Individer ges också extra omtanke om de är äldre, handikappade, eller har en familj att försörja. För att vara behöriga sökande måste vara amerikanska medborgare eller vara en juridisk landade invandrare. Om du klarar alla dessa inledande recensioner då kommittén kommer då att gå igenom dina referenser för att se till att du kommer att vara en lydig hyresgäst. De kommer att förneka tillträde till någon person vars vanor och rutiner kan vara skadlig för andra i området där de vill leva.
För dessa bostadsbidrag, har HUD satt inkomstgränserna för att fastställa behörighet. HUD sätter lägre inkomster på 80% av den genomsnittliga inkomsten familjer och de mycket låga inkomster till 50% av den genomsnittliga inkomsten i det område som personen bor i, och inte den genomsnittliga inkomsten i USA. Inkomst gränser kan variera från ett område till ett annat.

Om du eller någon du känner vill ansöka om bostadsbidrag av detta slag, måste du besöka din lokala bostadsmarknaden myndighet att ta reda på vad exakt handlingar behövs för att få igång processen. Se till att du vet vad de inkomstgränser som gäller för det område som du bor i eller vill leva i. Ansökan ska vara handskrivna och, generellt, kommer huset myndigheten kräva följande:

• namnen på alla personer som kommer att bo i huset eller lägenheten
• deras kön
• födelsedatum och relation till chefen för hushållet
• deras nuvarande adress och telefonnummer
• en familjs egenskaper (veteran) eller omständigheter (bor i undermåliga bostäder) som kan hjälpa dem kvalificera sig för hyresgäster utses preferenser
• namn och adresser på sina nuvarande och tidigare hyresvärdar
• namn och adresser för arbetsgivare och banker.