börja arrangera din spanska inteckning tidigt

Längs kusten i Spanien hittar egendom som kan sätta dig in i ett tillstånd av nostalgi. Det är den perfekta platsen för en sommar hem, vintern flyktbilen, eller bara en trevlig romantisk plats att leva i. Oavsett om du väljer Marbella eller Malaga, är du skyldig att njuta av den exotiska skönheten som Spanien erbjuder. Förvärva fastigheter i Spanien är inte så svårt som det kan verka. Dock kommer en försiktig investerare börjar ordna en spansk inteckning i god tid för att kunna dra i det långa loppet.

Bestäm vilken typ av spansk inteckning

Innan djupdykning djupare in i världen av spanska bolån, är det bäst att undersöka den uppsjö av alternativ för dig. Alternativen är många och några är listade nedan. Du kan välja ett Återbetalning spansk inteckning som är upp till 80% av värdet på fastigheten. Detta kommer med en mycket bra ränta och du får högst fyrtio år att betala tillbaka. Det andra alternativet är ett intresse som bara spansk inteckning där under de första femton åren behöver du bara betala ränta så länge lånebeloppet inte överstiger 70% av lånets värde. Detta kan du också fyrtio år att betala tillbaka. En fast ränta spansk inteckning kommer att täcka upp till 70% av fastighetens värde. Emellertid har det ett tak på femton år för återbetalning.

Tips för preliminära forskning

Det finns några saker som du behöver veta innan du börjar ditt sökande efter en bostad i Spanien. Även om detta är inte en uttömmande lista, kommer det att ge dig en möjlighet att planera din spanska inteckning i förväg.

Behörighet: är du berättigad till en spansk inteckning?

Det hjälper till att reda ut tidigt på innan du får dina förhoppningar upp. En god inteckning mäklare kommer att kunna analysera ditt fall och ge dig råd om hur du kan bli berättigade. Bevis på inkomsten: Det är viktigt att avgöra om du kan få ett billån i Spanien. I de flesta fall är allt som behövs för att bevisa din inkomst. När detta avgörande steg är täckt, bör du kunna få minst 80% för bostäder värderas egendom. Om det faktiska inköpspriset är lägre än värdet på hemmet kommer du att kunna få en spansk inteckning för att täcka hela hemmet.

kostnad:

Den andra saken du kan tänka på är vad kostnaden för den spanska hypotekslån kommer att vara i Spanien. Detta kan variera baserat på värdet på hemmet. Men ett bostadslån på 100.000 € kan kosta upp till 4000 euro för stängning. Om du är en utvecklare och du bygger ditt eget hem kan du få det maximala beloppet mellan 50% och 60% beroende på vilken typ av konstruktion. Din spanska inteckning termer kan gå upp till 25 år.

finansiering:

Hur planerar du att finansiera lånet? Du har flera alternativ såsom höjning av kapitalet från hemmet, hyra en inteckning långivare, med en internationell inteckning leverantör eller lokal finansiering. Men har valt spansk inteckning, börja din forskning så tidigt som möjligt, oavsett om du köper eller bygger ett hus. Om du börjar att sätta din spanska inteckning tillsammans i förväg om din faktiska flytten datum eller ens konstruktion startdatum, kommer du att känna dig mer tillfreds när pengarna faktiskt går att arbeta för dig. Spanien är ett utmärkt val för en avkopplande livsstil. Genom att planera framåt kommer du att inse att alla de problem du tog var väl värt det!