boräntor hur man får din sänkt

Mortgage räntorna är på en all-time low. Om du har bra kredit, kan du refinansiera enkelt ditt hem och säkra en lägre ränta. I dagens ekonomi, men många människor har mindre än perfekt kredit. Men oroa dig inte, det finns åtgärder som du kan vidta för att förbättra din kredit och få en lägre boränta rate.The intresse för din inteckning är beroende av många faktorer, din kredit värdering och den nationella räntan är två av de faktorer . Medan du har ingen kontroll över den nationella utlåningsräntan, är du helt i kontroll av din kredit värdering. Om du kan förbättra din kredit värdering med 20 poäng, kan du sänka dramatiskt din ränta inteckning intresse. Hur? Följ dessa tips för att förbättra din kredit värdering och säkra en lägre ränta inteckning ränta:

– Betala ner kreditkort. Håll saldon lägre än 25% av den tillgängliga krediten. Till exempel: Om du har ett kreditkort med en $ 1,000 gräns, bör ditt saldo vara $ 250 eller lägre. Roterande konton skuldkvot 30% av din kredit värdering så det är viktigt att du får dessa saldon ner innan du ansöker om en inteckning.

– Upprätthålla en mix av kredit. Lita inte tungt på revolverande kredit. En kvot på 2 till 3 kreditkort till ett säkrat lån är perfekt. Secured lån är bostadslån, billån, fritids lån fordon och bostadslån förbättring.

– Betala alla räkningar i tid. Förfallna meddelanden förstöra din kredit värdering. Misskötsel står för 35% av din kredit värdering. Kom ihåg, du behöver för att betala alla dina räkningar. Lån är inte de enda räkningar som dyker upp på din kreditupplysning. Om du misslyckas med att betala för en tidningsprenumeration kan det dyka upp på din kredit rapport som en samling konto. Obetalda läkare räkningar också kommer att sänka din beställning kredit score.In att säkra en lägre ränta inteckning ränta, måste du förbättra din kredit. Lyckligtvis är det inte så svårt att göra om du vet vilka åtgärder att vidta. Om du är osäker på vilken information som finns på din kreditupplysning, kan du få en fri kredit rapport från en av de tre stora kreditupplysningsföretag. För en liten avgift kan du även reda på vad din kredit värdering är. Många finansiella rådgivare kommer att säga att ta ett par månader för att förbättra din kredit värdering innan du ansöker om en inteckning kraftigt ökar risken för att du får ett lån på en mer gynnsam takt. Tänk på detta: En 30 år, kommer $ 200,000 bostadslån kosta dig $ 96.934 för endast 2% ränta. Om du kan sänka din ränta inteckning ränta från 8% till 6%, kommer det att spara nästan $ 100.000 under loppet av ditt lån.